Дани Спартак е големият победител в първия сезон на Hell’s

...
Дани Спартак е големият победител в първия сезон на Hell’s
Коментари Харесай

Шеф Ангелов избра първия победител в Hell’s Kitchen

Дани Спартак е огромният победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България. Той получи парична премия на стойност 100 000 лв. и контракт с ресторанта на началник Виктор Ангелов. Финалът на надпреварата бе извънредно динамичен и двамата финалисти се показаха ослепително, само че по-добрата тактика и умелото управление на кухнята бяха от решаващо значение за успеха на Дани.

Преди да се впуснат във финалния кръг от надпреварата, Дани и Филип получиха задачата от началник Ангелов да разработят лични 4-степенни менюта, а времето, за което трябваше да го създадат бе единствено една нощ. Разбира се, финалната задача, която двамата получиха от началник Ангелов, бе надалеч по-сложна от това да подготвят сами авторските си менюта. В ресторанта на Hell’s Kitchen се завърнаха някогашните участници, а финалистите си избраха тимовете в почтена игра. Така Дани и Филип трябваше да влязат в ролята на началник Ангелов и да управляват по брилянтен метод своите екипи.

Изборът на авторски менюта също се оказа от основно значение. В устрема си да покаже максимума от себе си, комплицираното главно ядене на Филип се оказа прекомерно мъчно за подготвяне от неговия тим и той доста се забави с издаването на поръчките си още в средата на вечерта.

След най-важната за двамата вечерна резервация, началник Ангелов бе подготвен със своето решение, като взе под внимание и анкетните карти, които попълниха гостите в ресторанта. Изборът му бе сложен, само че и изцяло безапелационен – победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България да бъде Дани Спартак!

Първият сезон на най-известното съревнование за професионални готвачи е в историята. Ако желаете да станете част от втори сезон на Hell’s Kitchen България, попълнете формата за присъединяване ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР