Дани Младенов стана Играч на мача на двубоя Етър тим

...
Дани Младенов стана Играч на мача на двубоя Етър тим
Коментари Харесай

Дани Младенов спечели приза за Играч на мача

Дани Младенов стана Играч на мача на дуела Етър отбор и Царско село. Въпреки наградата, той остана отчаян от изпуснатата опция за победа в дуела. Младенов приказва и за противоречивата обстановка, при която беше съборен и можеше да се стигне до червен картон и дузпа за играча на гостите. Той приказва и за възможна повиквателна в националния тим.

„ Няма цялостно благополучие, тъй като до момента в който се радвахме на точките, които взимахме с ЦСКА, Левски, Черно море, аз одобрявам мачът като загуба. Болно ми е, че не взимаме трите точки. Дано отсега нататък да стартираме да трупаме повече точки и да бием. Това е футболът.”

„ Съприкосновение, нарушаване и червен картон има на 100 %. Не съм сигурен дали е вътре нарушаването, дали е извън, дали е дузпа или е фал. Нарушение има 100 %. Съдията по този начин го е видял, не желая да укорявам.”

„ Изключително благополучен съм, че съумявам да оказвам помощ да трупаме актив от точки. Голът е най-хубавото нещо във футбола, тъй че нека да не преставам да съм в тази форма и да съм здрав.”

„ Не може да не тежи. Станаха пет кръга, в които не можем да изпитаме усета на успеха. Настроението е положително, опитваме се постоянно да излизаме за победа, само че в този момент ми е тежко. Трябва да стиснем зъби и да търсим непременно успеха против Ботев Враца.”

„ Ласкае ме, че почитателите са признателни за това, което върша на терена. Има си треньори и управление в националния тим, които преценят. Пожелаваме шанс, който и да извика.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР