Дани Мърфи похвали Мартин Одегорд, след като получи клечка, за

...
Дани Мърфи похвали Мартин Одегорд, след като получи клечка, за
Коментари Харесай

Дани Мърфи се надява да спечели отново феновете на Арсенал с коментари на Мартин Одегард

Дани Мърфи похвали Мартин Одегорд, откакто получи съчка, с цел да изхвърли Арсенал от конкуренцията за купата във Висшата лига.

Артилеристите показаха фантастично следено показване, с цел да победят Брайтън с 3-0 в събота вечер и да излязат отпред в лигата. Дузпата на Букайо Сака, влизането на Кай Хаверц и неприятният свършек на Леандро Тросард при контраофанзива осигуриха жизненоважни три точки за Арсенал преди гостуването на Ливърпул на Олд Трафорд в неделя.

Брайтън не беше губил вкъщи в лигата от август, само че бяха изцяло превъзхождани от тима на Микел Артета, който към този момент резервира пет поредни чисти мрежи като посетител. Те наподобяват като кандидати за купата, до момента в който преследват трофей от Висшата лига след 20 години.

Тяхната победа пристигна, откакто Мърфи сподели, че Арсенал няма да надмине линията заради комплицираните им мачове - един от които те към този момент завоюваха. Неговите мнения раздразниха почитателите на Арсенал, които са във екстаз от издръжливостта и качество...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР