Дани Ингс се разписа в пети пореден мач за Саутхамптън,

...
Дани Ингс се разписа в пети пореден мач за Саутхамптън,
Коментари Харесай

Нюкасъл обърна Саутхамптън, Дани Ингс с нов гол

Дани Ингс се разписа в пети следващ мач за Саутхамптън, само че “светците” позволиха поврат при гостуването си на Нюкасъл. Отборът на Стив Брус завоюва с 2:1 на " Сейнт Джеймсис Парк " и се изкачи на десето място в класирането.

Всички попадения паднаха през второто полувреме. Ингс откри резултата с деветия си гол в шампионата от началото на сезона. Попадението пристигна след мощен интервал на домакините при започване на втората част. “Свраките” стигнаха до равнене в 68-ата минута, когато влезлият като запаса Анди Каръл изведе Джоджо Шелви и капитанът на Нюкасъл направи резултата 1:1.

Саутхамптън отговори с по-добра игра и още веднъж можеше да поведе, само че Райън Бертранд пропусна от отлична позиция, а Ингс също се размина с гола след центриране на Лонг. Пропуски лишиха гостите от попадение и през първата част, когато Нейтън Редмънд на два пъти не съумя да приключи сполучливо. Три минути преди края бранителят Федерико Фернандес донесе успеха ан Нюкасъл. Той прати топката в мрежата при добавка, откакто Макарти отрази удар на Шон Лонгстаф.

A huge week for @NUFC

Newcastle 2-2 Man City
Sheff Utd 0-2 Newcastle
Newcastle 2-1 Southampton

The Magpies are up to 10th in the table and just two points off 5th! pic.twitter.com/mgXha49IJf
— FUN88 (@fun88eng) December 8, 2019
Саутхамптън остана в зоната на изпадащите с актив от 15 точки.

СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 16 кръг, неделя 8 декември  Нюкасъл 2:1краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР