Дани Алвеш отдавна е милионер, а в момента агентите му

...
Дани Алвеш отдавна е милионер, а в момента агентите му
Коментари Харесай

Дани Алвеш показа мизерията, в която е израснал

Дани Алвеш от дълго време е милионер, а сега сътрудниците му пазарят чудовищни условия с Манчестър Сити. Но 34-годишният бранител не не помни от кое място е тръгнал.

Бразилецът пусна фотоси и видео от родната му къща в бразилския град Жуазейро, щата Баия. И не се тормози да покаже мизерията, в която е израснал.

Дани пусна фотография от дребната стая и леглото, в което е спал като дете. И написа изпод: " Животът е сложен за тази, които са меки, моят град! 

Алвеш се изми и на нещо като бидон, употребен вместо чешма.

После се щракна на игрището, на което през целия ден е гонил топката като дете. Естествено, то няма трева, цялото е в прахуляк, а всяко рухване вещае контузия. Но там се раждат футболистите! В бедните квартали!

Накрая Дани Алвеш приключи с апел към своите другари Меси и Неймар да дойдат и да поритат дружно на въпросното игрище. Той умно означи, че на " Камп ноу " или " Ювентус стейдиъм " всеки може.

Бразилецът изнесе страховит сезон за " Старата госпожа ", като паметни ще останат мачовете му против Барселона и Монако. На финала обаче Юве беше разрушен 1:4 от Реал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР