Дани Алвеш не само продължава да е в затвора, но

...
Дани Алвеш не само продължава да е в затвора, но
Коментари Харесай

Дани Алвеш е тормозен в затвора, ето какво му причиняват

Дани Алвеш освен продължава да е в пандиза, само че и там е подложен на тормоз от други лишени от независимост, оповестява вестник “Марка ”, като се базира на различен пандизчия.

Бразилският национал е бил подложен само на психичекси тормоз, като това главно е ставало в трапезарията по време на хранене, където е бил именуван с разнообразни обидни думи. Източникът на изданието добавя, че някогашният бразилски национал е продължава даже и в тези случаи изрично да отхвърля всички обвинявания и продължава да упорства, че всичко е ставало по взаимно единодушие. Информацията гласи още, че той е изпаднал в депресивно положение и прекарва съвсем цялото време в килията си.

Алвеш към този момент от месеци е задръжан в локален затвор в Каталуния, откакто му бяха повдигнати обвинявания в полово принуждение над жена в нощен клуб в Барселона на 30 декември предходната година. Първоначално бишвият състезател на каталунците и Ювентус отхвърляше да е имал каквито и да било с дамата, която го упреква, само че последователно стартира да трансформира показанията си, като в последна сметка е признал, че полов акт е имало, само че той е бил по взаимно единодушие. Местният съд му наложи мярка “задържане под стража ”, защото се тормозят, че той може да напусне Испания в опит да избегне процеса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР