Dancing On Ice ще напусне две знаменитости тази вечер, но

...
Dancing On Ice ще напусне две знаменитости тази вечер, но
Коментари Харесай

Звездата от ITV Dancing On Ice се предполага, че ще бъде отстранена след издайнически знак, твърди експерт

Dancing On Ice ще напусне две звезди довечера, само че специалист по езика на тялото има вяра, че към този момент знае резултата.

Комикът Лу Сандърс разкри, че може да има скрито оръжие в ръкава си, с цел да бъде мощен кандидат, откакто стартира да кара ролери по време на изолираност. Но наподобява, че заниманието на 38-годишната звезда не се е отразило в уменията й да се пързаля, оставяйки журито да й даде ниски оценки.

А в този момент специалистът по езика на тялото Дарън Стантън предвижда, че звездата, който се появи в излъчвания, в това число Would I Lie To You, ще бъде идната звезда, която ще напусне надпреварата довечера. Това идва след последното й показване, защото той твърди, че тя не „ наподобява обвързвана “ с професионалния си сътрудник по кънки Брендин Хетфийлд.

В скорошно изявление Дарън изясни: „ Лу загуби доста възторг към надпреварите. Не чувствам, че тя работи за съответна цел. Изглежда доста едностранчиво сред нея и Брендин. “ Той добави: „ През доста време те наподобяват дис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР