Данаил Кочев е мъжът, който преди седмица стреля по баща

...
Данаил Кочев е мъжът, който преди седмица стреля по баща
Коментари Харесай

След стрелбата в Кършияка: Близък на стрелеца се озова в психиатрията след блудство

Данаил Кочев е мъжът, който преди седмица стреля по татко си в жилището им в Кършияка, научи TrafficNews.  След случая 29-годишният бе арестуван, а съседи описаха пред медията ни, че към този момент е пуснат от ареста и се разкарвал свободно по улиците в квартала. Простреляният му татко все още е в положително положение  и е изписан от лечебното заведение единствено с пострадвания в региона на главата. Той бе прострелян от сина си 4 пъти с  пневматично оръжие. От разказите на съседи стана ясно, че момчето е било добродушно, само че е имало моменти, в които е показвал нападателни прояви и е закачал преминаващи около него девойки.
Прочетете още
От мястото на случая служителите на реда водиха и друго лице- Пламен, който е бил непосредствен на стрелеца. По-късно той също е арестуван, поради блудничество с малолетно лице. Сега Пламен е настанен в психиатрично заведение, намиращо се в Ловеч решение на съда. 

Както TrafficNews писа стрелбата се случи на улица „ Мизия ” 12 в Кършияка, където се намира жилището на Даниел и неговия татко Златко. По думите на очевидци родителят е викал за помощ пред блока. Минувачи са повикали полиция и кола за спешна помощ. Медиците са пристигнали за 4 минути, а униформените секунди преди тях. „ Цялата му глава беше в кръв ”, споделиха тогава очевидец пред наш кореспондент.

При идването на полицията синът се е намирал в жилището, а съгласно съседи бащата е ловджия и съхранявал пушки в жилището си. Двамата мъже постоянно са се карали и не един път се е стигало до разправии. От Facebook профила на Данаил Кочев обаче излиза наяве, че мъжът има пристрастеност към оръжията, а на по-голямата част от изявленията си той държи в ръце револвер или мъчете.

Каква е повода за проявената експанзия към момента не е ясно. Според съседи бащата не одобрявал живота, който водел сина му, нито сътрудниците му и това било мотив за постоянни кавги. 

Данаил Кочев



 

Данаил Кочев и любовникът му Пламен

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР