Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г.

...
Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г.
Коментари Харесай

Фейсбук гръмна след оставката на Данаил Кирилов

Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. обикнове не може да сдържи темперамента си и постоянно разясняваше събитията в страната. Той си навлече гнева на хората, които стачкуват, а не малко пъти влизаше и в индиректни пререкания с тях. Чашата като че ли преля, когато Кирилов назова водача на Да, България и съпредседател на Демократична България Христо Иванов Спондж Боб Квадратни Гащи.

Именно репликата му към някогашния правосъден министър не се хареса и на премиера Бойко Борисов. Той забрани на Кирилов да написа във фейсбук. Това пък предизвика нови смешки за правосъдния министър. Имаше и образуван митинг в отбрана на правото на Кирилов да написа свободно това, което желае.

Последната изява на Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. пък още веднъж провокира спорни реакции. Той приказва пред медиите след края на съвещанието на прокурорите в резиденция "Бояна ". Кирилов не скри раздразнението си от това, че хората го назовават Барни Ръбал. Той се изтърва и сподели, че имал листата на тези, които му се подиграват.

Това отново му изигра неприятна смешка, тъй като бдителните консуматори във фейсбук образуваха нова група: Група на наричащите Дани Кирилов с името

"Тъй като уважаемият министър Кирилов показа, че обработва персоналните данни на 250 индивида ( "има лист ") и то не какви да е, а данни за политически убеждения (които са специфична категория съгласно GDPR), предлагам да упражним правата си по правилник и да попитаме какви данни тъкмо има за нас и на какво съображение ги обработва ", написа Божидар Божанков в групата.

Сериозността на тематиката обаче се измести през днешния ден след новината, че Кирилов си е подал оставката.

"На кого ни оставяш ", попитаха с подигравка потребителите в групата.

"Дани Кирилов подал оставка, тъй като имал неустоима оферта от Холивуд за основна роля във "Фрингстоун 3 ", гласи друга обява.

Потребителите се майтапят даже, че може да образуват и митинг в отбрана на правосъдния министър.

"Това е един печален ден и провал на политическата ирония у нас ", заключва различен фейсбук консуматор.

Основните настройки пък са, че с изключение на оставка на Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св., би трябвало да има и такава за основния прокурор Иван Гешев и премиера Бойко Борисов. Както е известно оставките на Гешев и Борисов са измежду първите претенции на протестиращите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР