Данаил Кирилов се опитва да направи две неща – да

...
Данаил Кирилов се опитва да направи две неща – да
Коментари Харесай

Психолог: Данаил Кирилов дълобоко се съмнява, че е на мястото си

Данаил Кирилов се пробва да направи две неща – да стои на висотата на поста си и в това време да стои и на висотата на личността си. Но това няма по какъв начин да се получи, поради това се получава разминаването, което всички иронизират.
Това сподели престъпният психолог Росен Йорданов пред бТВ в коментар за жестовете на политици по време на най-важните събития през месеца.

За изявата на министъра на правораздаването Данаил Кирилов по време на демонстрацията за систематизиране на каузи Йорданов съобщи, че няма да открие Индия в случай че каже, че това е провокирало извънредно доста иронични мнения.

Той се пробва да управлява процеса, само че не е наясно със наличието. Не е квалифициран за тази среща. Той не внимава какво се случва, тъй като е фокусиран върху себе си. Вместо да направи вест от обстановката, той прави вест от самия себе си, тъй като надълбоко се съмнява, че е на мястото си. Очевидно страда от театрална тресчица. Много деликатно би трябвало да се приготвя, когато му следва обществена изява, изясни държанието министъра психологът.

Йорданов разяснява и държанието на премиера Бойко Борисов по време на станалите към този момент съвсем ежедневни клипове от джипа му. „ Очевидно е, че на премиера доста са му харесали мненията, че е взел „ на ръчно ръководство “ делата в страната и продължава в тази посока да ни демонстрира, че може да ръководи ръчно доста неща. Внушението „ аз мога всичко “ е в особено народняшки жанр – аз съм мощен и добър. Създава чувство за неформалност, топлина и непосредственост до народа. Може да се прекали с тези неща, тъй като огромна част от аудиторията прави по-сложни преценки. Бих посъветвал премиера просто да внимава да не " пресолява манджата ", тъй като по този начин ще загуби по-интелигентната част от аудиторията си. Това са едни внушения, от които ние дълго се опитвахме да се отдалечим. Хората не чакат водачество, което омнипотентно, а такова което е посредническо. Очевидно министър председателят се пробва да ни внуши, че всичко може да мине на ръчно ръководство “.

Психологът разяснява и срещата на Борисов за почтен футбол с думите: „ Поведението на представителя на „ Лудогорец” е прекомерно суховато и е делово комуникиране с премиера. Божков подходи решително, Ганчев с почитание. Прави усещане, че Ганчев не седна фронтално, а леко в страни. Двамата прокурор и показват лека незаинтересованост”, уточни Йорданов.

Психологът разяснява и държанието на бранителите на хипотетичния причинител на хакерската офанзива против Национална агенция за приходите – 20-годишният Кристиян Бойков. По думите му те не са говорели с обстоятелства и съответни понятия, а по-скоро са били загрижени за репутацията на компанията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР