Данаил Кирилов се кани отново да смени партията и се

...
Данаил Кирилов се кани отново да смени партията и се
Коментари Харесай

Дани пак сменя влака, минава към Бачо Валери

Данаил Кирилов се кани още веднъж да смени партията и се чака да се трансферира към Бачо Валери като по-перспективен, оповестиха нанороботи шпиони, заседнали на пусия в една от гънките на мозъка му. 
" Само да осезаем някоя мисъл, незабавно докладваме! " - увериха роботчетата, които са модел " Карел Чапек " и работят доста добре. 
Нанороботите издават собствен къс всекидневен бюлетин от мисловната лаборатория на правосъдния министър. 
" Работата е сложна - признават роботите. - Мислите на Дани не са доста, само че непрекъснато се джуркат. Той си има система за инцидентно систематизиране на мисълта и в главата му непрестанно се блъскат чекмеджета, чието наличие прескача от едно в друго хранилище. Погледнато извън, лицето на Дани не подсказва каква бурна активност кипи вътре в черепа му. Ако видите каква буря е вътре, ще се изненадате ", пишат роботите в бюлетина си за вътречерепните процеси на Дани Бой. 
Последната мисъл-намерение, която роботите са записали, е че Кирилов отново е решил да се трансферира на по-бърз трен. 
Политикът, който към този момент е бил в Българска социалистическа партия и ГЕРБ, в този момент се е насочил към НФСБ на Бачо Валери. 
" Бойко май към този момент е изпърдяна работа - развивала се нецензурната мисъл в главата на Дани. - Тоя път май-май към този момент е на сбогом работата. Ще изчакам още малко, пък ще се метна при Бачо Валери. И той е властнически, но най-малко няма да ми не разрешава да пиша във Facebook! А тоя тиранин и тулуп Боко Флинтстоуна ми спря фейсбука, дето по този начин хубаво се освобождавах от напрежението и си пишех за Спонджбоб. Имам си характерен жанр, за какво да не го развъртвам, откъде-накъде ще ми задушават свободната креативна самодейност! " - горещял се мислено Кирилов и даже си представял по какъв начин пляска министър-председателя по дупето. 
После в главата на Дани зазвучала ария с такива стихове:
You drift into the strangest dreams
Of youthful follies and changing teams
(Приблизителен превод - Ти се носиш из странни миражи с безумни типажи; ти си млад и хвъркат, и прелиташ от цвят на цвят.)
Стиховете са от ария на Pet Shop Boys, прецизират нанороботите, които естествено разполагат с стратегия за различаване на песни.
След това Дани потопен в размисъл по какъв начин тъкмо да се предложи на Бачо Валери и кой миг да избере за решителната стъпка. 
" Ох, не е елементарно да минеш Рубиконя ", вайкал се мислено Дани, поддържайки ритъма на своята мисъл, тъй като изтърве ли един път ритъма, ще изтърве и нишката на мисълта. 
" Дали пък да не мина към Цецерон и неговия план за ГЕРБ с човешко лице? ", двоумял се Дани и претеглял въображаемо политическите вероятности пред единия и другия водач.
" Хайде, към този момент изчаквам - решил Дани. - То по този начин в изчакване други министри даже по цялостен мандат са изкарвали! "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР