Данаил Кирилов се държи като абсолютен законодателен терорист заради предложението

...
Данаил Кирилов се държи като абсолютен законодателен терорист заради предложението
Коментари Харесай

Данаил Кирилов се държи като законодателен терорист

" Данаил Кирилов се държи като безспорен законодателен терорист поради предлагането да се удължи срокът за строене в неурегулирани територии. " Това сподели заместник-председателят на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков от трибуната на Народното събрание.
„ Днес ще пристигна министърът на туризма Николина Ангелкова, само че тя няма какво да каже по този случай. Защото ние го обяснявахме, говорихме, спорихме, дебатирахме и взехме решение в края на 2017 година в интерес на новия ред. Тогава законодателната асамблея се произнесе и от този момент вие просто го отлагате – с една година, с още една, с още две. Така че тук не е въпросът какъв да е режимът, той е избран от Народното събрание “, съобщи Зарков и уточни, че въпросът е по кое време режимът ще стартира да се ползва.
„ Не министър Ангелкова ще носи отговорността, а Вие, господин Кирилов, тъй като Вие сте вносител на това предложение. В последните седмици минавате всевъзможни граници и действате като безспорен законодателен терорист, наобиколен с нормите, които са му подадени от която и да е администрация, и взривявате от вътрешната страна всички правила на законодателство, нормотворчетсво и обикновена нормалност за тази страна ", съобщи Зарков. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР