Данаил Кирилов подаде оставка като министър на правосъдието след разговор

...
Данаил Кирилов подаде оставка като министър на правосъдието след разговор
Коментари Харесай

Данаил Кирилов подаде оставка като правосъден министър

Данаил Кирилов подаде оставка като министър на правораздаването след диалог с премиера  Бойко Борисов, съобщи държавната пресслужба.

Предстои министър председателят да вземе решение дали да одобри оставката, което ще стане след диалози с съдружните сътрудници на ГЕРБ.

В началото на предходната седмица вицепремирът и министър на външните работи Екатерина Захариева заяви, че Кирилов е един от създателите на препоръчаните от ГЕРБ промени в Конституцията на страната.

Преди към месец по време на съвещание на Министерски съвет министър председателят Борисов забрани на Данаил Кирилов да прави изявления във „ Facebook “, откакто последният беше окачествил Христо Иванов от „ Да, България “ на анимационния воин Спонджбоб.

Данаил Кирилов е бил общински консултант от БСП  в София през 2003-2009 година и по-късно Областен шеф на Област София от ГЕРБ през 2009-2013 година Депутат от ГЕРБ в 41то, 43то и 44то Народно заседание, ръководител на Комисията по правни въпроси от ноември 2014 година до април 2019 година  Назначен за министър на правораздаването на 5 април 2019 година, като наследява на поста Цецка Цачева.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР