Данаил Бачков е юноша е на Спартак (Пловдив). Играл е

...
Данаил Бачков е юноша е на Спартак (Пловдив). Играл е
Коментари Харесай

Бачков: Кризата ще удари много сериозно повечето отбори

Данаил Бачков е младеж е на Спартак (Пловдив). Играл е още за Локомотив (Пловдив), Левски, Черно море, Родопа Смолян и Спортист (Своге) по времето, когато тимът е в " А " група. Носител на купата на страната през 2003 година с Левски. В евротурнирите има 4 мача за " сините ". Футболист номер 1 на град Пловдив за 1999 година Избран за най-хубав бранител в шампионата през 2001 година Въпросният приказва пред сътрудниците от Evima Sport по отношение на патовата обстановка в българския футбол.

" Специално на мен ми е доста мъчно и тежко без футбол. Всеки ден надалеч от стадиона е доста непосилен и не мога да привикна, само че би трябвало да се съобразяваме със обстановката и да се молим всичко да завърши по-бързо и да се върнем по стадионите. Основното ми занятие по време на карантината е гледане на остарели мачове (клубни, европейски, световни) ".

" Мисля, че тъкмо сега след рецесията, множеството тимове би трябвало да последват образеца на Славия и да погледнат към школите си и да стартират да постановат млади български надарени футболисти (подчертавам - талантливи), а такива има сигурно ".

" Безспорно рецесията ще удари доста съществено множеството тимове! Хората, които застанат отпред на футбола ни би трябвало съществено да помислят по какъв начин да се помогне на клубовете и най към този момент на аматьорските, тъй като там ситуацията ще бъде най-тежко! Много евентуално е не малко тимове от Трета лига да изчезнат от футболната карта на България! Без значение кой ще управлява българския футбол, той би трябвало да работи за богатството и развиването му. Надявам се да улучим верните хора, които да обръщат внимание на всеки клуб, от детските, до професионалните ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР