Данаил Бачков е новият треньор на Третодивизионния Родопа (Смолян). Футболният

...
Данаил Бачков е новият треньор на Третодивизионния Родопа (Смолян). Футболният
Коментари Харесай

Данаил Бачков е новият треньор на „Родопа“

Данаил Бачков е новият треньор на Третодивизионния " Родопа " (Смолян). Футболният експерт бе показан от управлението на отбора.

" Данаил Бачков е добре прочут на футболните среди в Смолян. Бил е футболист тук и е помагал на тима в сложни моменти. Пожелавам триумф на всички ви ", обявиха от отбора преди първата подготовка на новия треньор.

От " Родопа " подчертаха, че пред тима няма сложени цели, като желанието им е тимът да играе добре, да радва почитателите и да се постановат младите гении.

От своя страна Бачков благодари за доверието, като акцентира, че е имал и други оферти, само че избрал " Родопа ".

" Смолян и този тим са ми на сърце. Тук играх няколко сезона и се усещам като вкъщи си. Когато Валентин Кюлхански, на който му имам цялостно доверие ми направи предлагането не се замислих и одобрих незабавно ", разяснява Бачков.

Той акцентира още, че в " Родопа " има доста положителни футболисти и много млади, която е и една от аргументите да дойде още веднъж в Родопите.

" Искам всеки един тим да се преценява с " Родопа " на Стадион " Септември ", както беше преди. Знам, че няма да стане бързо, само че знам и че можем ", добави Бачков.

Бачков заменя на поста Кириякос Георгиу.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР