Данаил Александров, който претърпя серия от операции след зловещата катастрофа

...
Данаил Александров, който претърпя серия от операции след зловещата катастрофа
Коментари Харесай

Оцелял при жестока катастрофа с жертва във Враца показа ужасяващи СНИМКИ 18 +

Данаил Александров, който претърпя серия от интервенции след злокобната злополука от 28 юли на Стария пазар във Враца, описа пред „ Конкурент “ преживения смут от конфликта. Той е потърсен през вчерашния ден, когато делото за гибелта на неговия другар Виктор Добренов-Горилата, планувано от окръжния съд във Враца, не потегли. Данаил се върна в кошмарната вечер на 28 юли м.г.
„ Край, удариха ни “, това бяха последните ми думи, видях единствено мощна светлина от фарове и се разсъниха след седмица в реанимация във Враца. Когато си отворих очите, видях по какъв начин от мен излизат всевъзможни маркучи и системи. Помислих си, че сънувам и тогава една сестра ми сподели, че не сънувам. Каза, че съм оживял след ужасна злополука. Лежах в реанимацията и не знаех какво става, не помнех нищо, не знаех нищо. Докторите ми споделиха, че съм късметлия, целият бях изпочупен. Имах разкъсвания на белия дроб, счупени ми бяха 8 ребра, имах 8 дупки на черния дроб, преместен далак, счупена тазобедрена става и 15 счупвания на таза. Имам 3 импланта и 37 болта “, описа Александров.
„ Сега имам херния. Гледах се и не можех да допускам, целият бях в шевове. Загубих добър другар в тази злополука, погребаха Горилата, до момента в който лежах в болничното заведение. Все още нямам доверие, че е умрял - мисля си, че е отпътувал надалеч и непрекъснато го очаквам да се върне. Беше ужасно момче. Истински мъж - виновен, рационален, свестен, постоянно можеше да се разчита на него. Изключително работливо и положително момче, не мога да допускам, че някой го умъртви. Който го е познавал, знае какъв другар ни лишиха “, добави Данаил.
„ Два месеца бях на легло и недоумявах по какъв начин се е случило. Сега съм на 30 години и се усещам изнемощял, уповавам се силата ми да се върне. Надявам се на обективна присъда за индивида, погубил приятеля ми и предизвикал ми тези премеждия. Не мога да ви опиша какво е да си изпочупен, да лежиш в болничното заведение и да не знаеш какво става. Беше извънредно, бях на екстензия, тъй като ябълката на крайници ми беше влезнала в дребния таз. Лежах във Враца и след това ме транспортираха за Плевен, като ме накараха да си платя колата за спешна помощ – а имам здравни осигуровки. Роднините ми бяха унищожени, непрекъснато излизаше объркваща информация за положението ми. Благодаря на всички, които бяха до мен. Обичам Ви! “, добави 30-годишният мъж.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР