Данъчните служби изтъкнали, че като гражданка на Испания Шакира трябва

...
Данъчните служби изтъкнали, че като гражданка на Испания Шакира трябва
Коментари Харесай

Хайде Да Видим Как Ще Върти Кючеци На Топло! Тикват Една От Най-Горещите Певици В Затвора За Колосални Далавери!

Данъчните служби изтъкнали, че като гражданка на Испания Шакира би трябвало да заявява огромна част от приходите си по света през въпросния интервал, съобщи Франс прес като цитира в. " Вангуардия ".

Съдебните управляващи би трябвало да решат дали певицата да бъде подложена на правосъдно гонене или не. Ако бъде приета за отговорна, тя може да получи двегодишна присъда.

Според " Вангуардия ", който цитира близки до аферата източници, не били платени налози за няколко десетки милиона евро.

" Става дума за разнообразни критерии, а не за данъчни измами ", увериха източници от обкръжението на Шакира, споменавайки за " механически въпрос ", който певицата била подготвена да реши, написа Българска телеграфна агенция.

Шакира е измежду звездите, разкрити от журналистическото следствие " Парадайз пейпърс " като участници в международната скица за отбягване на налози. Тя живее в Барселона, само че има жителство и на Бахамските острови поради данъчни съображения.

Освен това тя е трансферирала в Малта и Люксембург авторските си права, възлизащи на 31,6 милиона евро, писа още преди няколко месеца " Монд ".

Шакира е омъжена за футболиста Жерар Пике, двамата имат две деца и доста сполучливи кариери.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР