Данъчни патрули от инспектори от офиса на НАП във Видин

...
Данъчни патрули от инспектори от офиса на НАП във Видин
Коментари Харесай

Данъчни провериха над 150 търговски обекта във Видин

Данъчни патрули от инспектори от офиса на Национална агенция за приходите във Видин са почнали инспекции на комерсиалните обекти в региона.

Това оповестяват от Териториалната организация на Национална агенция за приходите Велико Търново, офис Видин. Екипите са от двама инспектори от разнообразни отдели на организацията, облечени в разпознаваеми жилетки, които обхождат комерсиалните обекти по авансово заложен маршрут. До момента в гр. Видин са посетени над 150 търговски обекта, а самата акция е безсрочна.

С превантивна цел те раздават уведомителни писма, с които се подчертава върху задължението на търговците да регистрират всички продажби посредством записано в Национална агенция за приходите фискално устройство. Фирмите се уведомяват какви биха били следствията за тях, в случай че не съблюдават законовите разпореждания.

На по-късен стадий ще се правят оперативни инспекции и от командировани данъчни инспектори от другите офиси на Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите Велико Търново, при които проверяващите ще правят скрити наблюдения над комерсиалните обекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР