Данъчни инспектори запечатаха дискотека в центъра на Добрич заради нерегистрирани

...
Данъчни инспектори запечатаха дискотека в центъра на Добрич заради нерегистрирани
Коментари Харесай

НАП затвори дискотека в Добрич

Данъчни инспектори запечатаха дискотека в центъра на Добрич поради нерегистрирани фискални устройства, заяви основният специалист в звено "Комуникации " в локалната данъчна работа Красимир Павлов. По думите му увеселителното заведение ще остане затворено за период от 10 дни, а паричната санкция може да доближи до 10 000 лв..

При инспекцията на инспекторите от "Фискален надзор " при териториалната дирекция на НАП-Варна, е открито, че две от фискалните устройства, обслужващи активността на дискотеката, са без построена отдалечена връзка със сървърите на Национална агенция за приходите.

Друг търговски обект в Добрич - бистро, е под физически надзор за ден, с цел да се откри дали регистрира действително оборотите си, добавя основният специалист. От началото на седмицата данъчните са ревизирали още 11 обекта в регионалния град, при които не са открити нарушавания на данъчните закони.

Мобилните екипи не престават инспекциите на магазини за хранителни артикули, плодове и зеленчуци, за промишлени артикули, заведения за хранене в Добричка област, както в делничните, по този начин и в празничните дни, с цел да се откри дали търговците регистрират действително продажбите, показват от данъчната работа и молят към жителите да подават сигнали в организацията при нарушавания на данъчното и осигурителното законодателство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР