Дана Фирас, принцеса на Йордания, ще бъде на работно посещение

...
Дана Фирас, принцеса на Йордания, ще бъде на работно посещение
Коментари Харесай

Йорданска принцеса ще ни учи на културен туризъм

Дана Фирас, принцеса на Йордания, ще бъде на работно посещаване в България идната седмица по покана на министъра Николина Ангелкова, оповестява Министерството на туризма.

Принцеса Фирас ще организира тематичен мастърклас пред посланици и членове на дипломатически задачи в София, представители на туристическия бизнес, локалната власт, академичната общественост и неправителствени организации от бранша.
В Йордания откриха подводен боен музей Сред техниката има танкове, хеликоптери и бойни машини
Изявата ѝ ще бъде част от интернационален конгрес, ориентиран към развиването на културния туризъм. Който ще се състои в София.

Принцесата е дипломат на благосклонност на ЮНЕСКО и ръководител на „ Петра нешънъл концерн ", най-старата национална неправителствена организация в региона на опазването и съхраняването на наследството на Йордания. Миналата година тя стана първата жена и представител на Йордания, получила персонална премия „ Арабско завещание ".
Ръст на туристите в музеи и по фестивали Възстановките от римско време са новият прийом на културния туризъм
Това ще е второто посещаване на принцесата в България по покана на българския министър на туризма. През 2016 година ръководителят на „ Петра нешънъл концерн " взе участие в откриването на първия Конгрес на международните цивилизации и античния туризъм под егидата на Световната организация по туризъм.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР