Дан Браун може да си хване бестселърите и да ги

...
Дан Браун може да си хване бестселърите и да ги
Коментари Харесай

Агент Сашо пробва да пришие руските връзки на БГ Мадоф на Пеевски, Доган и Борисов

Дан Браун може да си хване бестселърите и да ги зарови там, където даже „ слънцето “ на Държавна сигурност не огрява. Може да забърква трилъри от най-невероятни тайни теории и да ги продава на и за десетки милиони, само че в полета на фантазията си не може да стъпи и на дребния пръст на родните отрочета на пропагандната школа на някогашната Държавна сигурност. Дан Браун ли? Ама апелирам ви, ние си имаме Илиян Василев.

Ако се чудите кой беше този последният, то дано напомним – ченге от Първо главно управление (на ДС) на Държавна сигурност, подвизавало се под два псевдонима – Сашо и Драган, правилен (и доверен) Костов кадър, а понастоящем – представител на олигархията и първи бранител на банкера дезертьор Цветан Василев, ужилил хиляди инвеститори и източил милиарди от КТБ.

Именно в осъществяване на последните си две функции Василев, който бе потопен в цялостно забвение след другояче дългогодишния си престой като проводен от Костов дипломат в Русия, се преквалифицира през последните месеци в публицист, пълнещ с опорки, обслужващи задкулисието у нас, блога си и уеб страниците, принадлежащи на същото това задкулисие. Най-актуалното писание на сътрудник Сашо е точно в един от въпросните уеб сайтове, част от Фабриката за подправени вести на олигархията - „ Клуб З “ на подсъдимия за данъчни далавери Огнян Донев.

В уеб страницата, чийто необут прочее продава мастит дял от фармацевтичната си продукция в Русия, под претенцията, че прави разбор на лостовете на хибридната война, водена от Русия у нас, Василев забърква същинска измислица от неуместни тезиси.

Какви са следващите небивалици на Агент Сашо четете в " Монитор "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР