Дамският национален отбор по баскетбол започна със страхотна победа квалификациите

...
Дамският национален отбор по баскетбол започна със страхотна победа квалификациите
Коментари Харесай

Страхотно начало на българките в квалификациите за Евробаскет 2021

Дамският народен тим по баскетбол стартира със страхотна победа квалификациите за Евробаскет 2021. Момичетата на Стефан Михайлов се постановиха като посетители над бойкия състав на Исландия с 84-69(19-15, 21-13, 24-24, 20-17).
 Резултати от срещите в НБА, играни в четвъртък, 14 ноември
Резултати от срещите в НБА, играни в четвъртък, 14 ноември

Маями победи Кливланд като посетител

В залата в Рейкявик имаше и дребна, само че всеотдайна българска агитка, която способства доста за страхотната игра на българките. Следващият мач от група " А " е в неделя в столичната зала " Универсиада " против мощния отбор на Словения, който нощес победи Гърция със 70-64.

Българките започнаха стремително с 6-0 и 13-3. В края на първата част домакините пробваха поврат, само че частта приключи при резултат 19-15 за нашите. Първото полувреме приключи при 40-28, като в края му дебют направи Евгения Нацкина.

През третата четвърт домакините, залагайки на хубавичко отбрана съкращаваха за малко преднината на българките. Нашите не се стреснаха и даже усилиха с малко задатъка си.

Христина Иванова приключи с 25 битки и 8 битки. Димана Георгиева се отличи с 12 точки и 8 битки. Виолина Кочева добави 11 точки, 7 асистенции и 5 битки, а Виктория Стойчева се регистрира с 8 точки и 7 асистенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР