Дамоклев съгласно преданията произлиза от следната история: Сиракузкият владетел Дионисий,

...
Дамоклев съгласно преданията произлиза от следната история: Сиракузкият владетел Дионисий,
Коментари Харесай

Дамоклев меч витае над българския политически хоризонт

Дамоклев според преданията произлиза от следната история:
Сиракузкият държател Дионисий, не вярвал доста на Дамокъл и желал да го държи на послушание. Затова разпоредил над главата му да се провеси висящ на конски косъм меч- и по този метод му подсказал, какъв брой е тънка нишката, която може да му реши ориста, в случай че повелителят го пожелае.

За да държат под строй български управници и партии, от Вашингтон вкараха в приложимост един същински Дамоклев меч- закона Магнитски.

С него удариха видният активист от ГЕРБ, някогашен герберски финансов министър Владислав Горанов и маститият народен представител Деяян Пеевски от Движение за права и свободи.

И с това подсказаха: в случай че не слушкате и не проявявате още по- огромно старание против Русия и в прокарването на нашите ползи, идващите могат да бъдат, за какво не Делян Добрев, той беше спряган като претендент за Магнитски преди време, а и може би Бойко Борисов, че и самият Доган? Единият поради златните ключета, а другият за палатите му и признанието му, че преди време той е раздавал порционите в страната.

И ето какъв е резултатът:

Бойко Борисов, който в миналото споделяше, че не бил подобен „ ястреб “ като някои други у нас, който говореше, че в връзките ни с Русия, да не забравяме, че ни е освободила от „ турско иго “ за естествени връзки с Русия и дори подари на Путин кученце, през днешния ден се изявява като един от най- огромните душмани на нападателната Русия, поддържа всевъзможни и най- крайни наказания, безжалостен последовател е на доставяне на Украйна с българско оръжие и муниции. А в този момент се разгласи за продажба на оборудването на АЕЦ Белене на Украйна- та дефинитивно да се ликвидира този план, който той персонално спря на времето, по признанието на неговият вицепремиер Румяна Бъчварова. И на българският нуклеарен енергиен пазар ще се намести американската „ Уестингхаус “.

Движение за права и свободи не остана обратно, дружно с ГЕРБ упорстват Украйна да влезе в НАТО- което е да наливаш масло в огъня. И се срещат персонално със Заленски, с цел да засвидетелстват нему и Вашингтон, своето веропочитание. Само и единствено в случай че може във Вашингтон да не помнят за Делян Пеевски, който сякаш беше наел юристи в Съединени американски щати да го махнат от този гнусен лист.

Те поддържат и засиленото наличие на американски и натовски военни сформира на територията на България и на техни военни кораби в Черно море- където в миналото Борисов споделяше, че вместо военни кораби би желал да плувах туристически такива.

Заедно с Политическа партия, тези партии като нищо може да ни набутат във войната.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР