Дамите, които копнеят да срещнат любовта, да изживеят своята романтична

...
Дамите, които копнеят да срещнат любовта, да изживеят своята романтична
Коментари Харесай

Известни дами се борят за сърцето на Ергенът

Дамите, които копнеят да срещнат любовта, да изживеят своята сантиментална приказка и да трансформират живота си посредством най-вълнуващото телевизионно премеждие – „ Ергенът “, ще създадат своя ефирен дебют на 19 февруари от 20.00 часа в ефира на bTV.

22 представителки на нежния пол, които към момента не са разкрили своята половинка, ще създадат първата по-нестандартна стъпка към щастието, като вземат присъединяване в шоуто.

В събота вечер измежду дамите, които ще попаднат в компанията на Виктор Стоянов и вълшебната конюнктура на същински средиземноморски парадайс, са не просто красиви и умни дами, а и такива, потвърдили себе си със своите достижения и персонални истории.

 undefined

Александра Гърдева

Част от 22-те дами са психологът Александра Гърдева, мениджърът в АЕЦ - Деница Дешкова, художничката Марта Желязкова, комерсиалният представител Венета Костова и моделът Дениз Хайрула.

С забавни специалности и огромни достижения са още Полина Иванова – инженер-мениджър в комерсиална компания, моделът и инфлуенсър - Виктория Капитонова, татуистката и някогашен стоматолог - Теодора Калинина, моделът и певица – Гергана Стаменова - STAMENOWA, асистентът клинични проучвания - Карина Ленкова и певицата, модел и актриса Ева Георгиева-EVA.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР