Дами, почвайте да се давите! Актьорът Дейвид Хаселхоф от Спасители

...
Дами, почвайте да се давите! Актьорът Дейвид Хаселхоф от Спасители
Коментари Харесай

Мич от „Спасители на плажа” кани на лична среща в София

Дами, почвайте да се давите! Актьорът Дейвид Хаселхоф от „ Спасители на плажа ” избавя последователки из столицата дочу HotArena.

Мускулестият красавец, който през 90-те години разтуптяваше женските сърца с червен бански и огромен буй, дойде в София.

Екранният Мич Бюканън е тук за фотосите на пародийния екшън „ Кунг Фюри ”. В лентата Дъ Хоф, както е прякорът на неостаряващия бабанка, ще си партнира с холивудската звезда Майкъл Фасбендър.

Роля в продукцията има и самият Арнолд Шварценегер.

Първия филм от поредицата в действителност е късометражна нискобюджетна продукция, която се трансформира в интернет сензация и огромните студия взеха решение да създадат съществено продължение, написа " България през днешния ден ".

В новия епизод на пародийния екшън, служител на реда със свръхестествени сили се бие против великански зли духове, избавя дами и деца, пътува във времето, бяга от динозаври и даже се среща със самия господ Тор. А за похлупак ступва и Адолф Хитлер в кунгфу битка.

Хаселхоф има роля и в оригинала, само че в този момент обликът му е уголемен.

Междувременно Дейвид си уголемява и културния мироглед. Актьорът осъзна незабавно какъв брой е фотогенична София и си пуска разнообразни фотоси от покривите на паметни дестинации в града.

Сред обичаните му места за отдих са „ Александър Невски ” и други столични покриви.

Дейвид има огромна почитател база и с цел да ги зарадва, кани феновете си на персонална среща със особено закупен за задачата билет или ВИП пропуск.
„ Аз съм в София, България и работя по „ Кунг Фюри 2 ”. Нека ви опиша малко повече за ВИП пропуща.

Ако сте си купили билет, само че сте го надградили до идващото равнище с ВИП пакет и пропуск, вие имате късмет да се мотаете с Дъ Хоф, да получите подпис от Дъ Хоф, както и независима фотография с мен.

Освен това получавате и достъп „ зад кулисите ” в звукозаписното студио и други благинки. "

Облечен от глава до пети в черно и разгърден като същински мачо, Дъ Хоф е в страхотна форма. Никой не може да му даде 67 години, а през предишното лято артистът даже се ожени за 28 години по-младата от него манекенка Хейли Робъртс.

Днес той няма нищо общо с оня Дейвид Хаселхоф, който през 2005 година страдаше от алкохолизъм и се излагаше обществено.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР