Дами и господа, може би ще се наложи да седнете,

...
Дами и господа, може би ще се наложи да седнете,
Коментари Харесай

Имаме новина! Брад Пит разкри дали е заедно с Дженифър Анистън

Дами и господа, може би ще се наложи да седнете, с цел да прочетете тази вест. Брад Пит най-накрая разяснява слуховете, че той и някогашната му брачна половинка Дженифър Анистън са още веднъж дружно! Може би си спомняте (просто няма по какъв начин да забравите), че Джен и Брад бяха семейство сред 2000 и 2005 година, до момента в който артистът не ѝ изневери с Анджелина Джоли.

Връзката им беше щура, двамата бяха на всички места из жълтите издания, а сериала "Приятели " бе в разцвета си... хубави времена.

Към сегашния миг и двамата са необвързани и хората желаят доста но в действителност доста, да видят Брад и Джен дружно. Слуховете за обновяване на любовта посред им станаха неконтролируеми, откакто Пит посети 50-тия рожден ден на Анистън и стана ясно, че може би ѝ е подарил къща за 60 милиона, в която за живели, до момента в който са били дружно.

Вижте ТУК най-сладките моменти на Брад и Джен като двойка >>>

 брад пит дженифър анистън Getty/Gulliver

Известен с това, че не разяснява персоналния си живот, преди броени дни Брад е бил запитан от папараци дали има връзка с Дженифър, а той се е засмял и е споделил следното: "О, боже мой. "

Този отговор несъмнено не е обяснението в обич, на което всички се надявахме, само че не е и цялостно отричане, нали по този начин?

Дженифър също показа в свое изявление неотдавна, че няма време да върви по срещи и е много заета.

Срещите не са ми приоритет сега, любовта би трябвало да пристигна сама, а не да я търсиш "

Добре казано, Джен!



Не пропускайте нашия нов раздел ОФЕРТИ, в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР