Дами и господа, факт е, че най-добрите истории се случват

...
Дами и господа, факт е, че най-добрите истории се случват
Коментари Харесай

Една порция драма, моля! Брад Пит срещнал новата си тръпка в ресторанта на съпруга ѝ, който е и негов приятел

Дами и господа, факт е, че най-хубавите истории се случват в живота, а не на огромния екран. А новината, която през днешния ден споделяме с вас, не е сюжет от нискобюджетна теленовела, a животът на един от най-желаните мъже в Холивуд - Брад Пит.

Преди няколко дни споделихме с вас коя е дамата до звездния артист - моделът Никол Потуралски.

 Брад Пит Getty

Секссимволът на Холивуд - Брад Пит, е срещнал новата си обич - 27-годишната Никол Потуралски, в ресторанта на личния ѝ брачен партньор, оповестиха от. Това е станало в Берлин през август 2019 година

Съпругът на Никол е другар на Пит. Двамата се познават от 2009 година Роланд Мери е притежател на първокласния ресторант „ Борхард”. Сприятелил се с Пит по време на фотосите в Германия на шлагера „ Гадни копилета” на Куентин Тарантино.

Миналата година Бард се срещнал и със брачната половинка на Роланд, като незабавно бил запленен от хубостта ѝ. За първи път двойката е снимана дружно на концерт на Кание Уест през ноември предходната година.
 Кои звезди се разделиха по време на пандемията от ковид?  Кои звезди се разделиха по време на пандемията от ковид?  Кои звезди се разделиха по време на пандемията от ковид?  Кои звезди се разделиха по време на пандемията от ковид?
Потуралски не е подавала документи за бракоразвод и към момента е омъжена за Роланд Мери. Двамата имат и наследник, 7-годишния Емил Роланд. Момчето неотдавна почнало учебно заведение в Берлин, само че в този момент му се наложило да се реалокира с майка си в Бевърли Хилс в Съединени американски щати.

Самият Роланд Мери е на 68 години. Засега той отхвърля да разяснява любовната връзка на брачната половинка си с Брад Пит. Негови близки обаче описват че е „ философски” надъхан по отношение на „ близкото приятелство” на жена си с холивудската звезда.

Роланд е бил женен няколко пъти, има общо пет деца и гледа позитивно на живота, като не ревнува и не се въздейства от отрицателни мнения.

A post shared by (@vandypop) on Aug 28, 2020 at 1:40pm PDT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР