Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като

...
Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като
Коментари Харесай

Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас

Дамата по знамение се размина без съществени контузии, откакто обърна Хондата си на шосето

Шофьорката, която през вчерашния ден провокира злополуката на ул. " 24-ти Пехотен Черноморски полк " е призната в болница след случая, излиза наяве от днешната полицейска хроника на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Флагман.бг през вчерашния ден заяви за случая. ()

Eто какво пишат от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас за ПТП-то:

На 27.03.т.г. към 14.24 ч. на бургаската улица «24 Черноморски пехотен полк», до бл. 12 в ж.к. «Лазур», л.а. «Хонда Джаз», с бургаска регистрация, ръководен от 36 годишна бургазлийка, заради похищение на вниманието и загуба на надзор от страна на лидерката, излиза вдясно от пътното платно и блъска паркирания л.а. «Ситроен С 4», с бургаска регистрация, който отскача напред и блъска паркирания л.а. «Фолксваген Голф», а той от своя страна удря паркирания пред него л.а. «Волво», и двата с бургаски регистрации.

36-годишната лидерка е прегледана на място от медицински екип, който установил контузия на главата, без данни за комоцио / отказала е профилиран превоз, само че след това е отведена в болница «Сърце и мозък», където е призната за наблюдение/.
 снимка: Флагман.бг  Снимка: Флагман.бг
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР