Дамата на нападателя Валери Божинов Биляна Дол му избяга за

...
Дамата на нападателя Валери Божинов Биляна Дол му избяга за
Коментари Харесай

Изненадващо: Биляна Дол заряза Божинов!

Дамата на нападателя Валери Божинов Биляна Дол му избяга за към този момент цели две седмици. Докато Божигол поддържа форма при някогашния си тим " Ботев " (Вр), сръбкинята забегна, видя HotArena.

Бившата на тогавашния немски национал Томас Дол първо си отиде до родната Сърбия, с цел да види родственици и другари. Преди седмица отпътува за Истанбул. Като се знае репутацията на Валери за връзките му, някои заговориха, че следва разлъка. Но това въобще не е по този начин. Този път Божигол има до себе си същинската жена в лицето на Биляна и двамата наподобява си подхождат идеално. В това се увери наскоро и екип на " България Днес ".

Нещо повече, сръбкинята и Николета Лозанова, както и дребната Никол са в другарски връзки. Ни Ло в миналото бе половинка на Божинов, а Никол им е щерка. В началото на месеца, откакто свърши футболният сезон и преди да стартират лагерите, всички заедно бяха в обичания им Дубай. Веселата компания бе отседнала в един от тузарските комплекси, оценен с пет звезди и се намира на брега на залива. Хотелът разполага с всевъзможни капризи - частен плаж, два открити и един закрит плувен басейн, СПА център, фитнес, два тенис корта, алея за джогинг край плажа, няколко ресторанта. Една нощувка в най-обикновената стая коства 2600 лева на вечер.

" Биляна се посвети напълно на мен и на специалността ми, поставяйки себе си на назад във времето, с цел да можем да вървим дружно по пътя, по който аз дефинира " - споделя Божинов. Той е безапелационен, че към днешна дата се усеща доста обичан и пълностоен към децата си, както и в хармонични връзки с Николета Лозанова: " Именно това е индикатор, че сме интелигентни хора, които изпитват мощно почитание един към различен, което ни кара приоритет да бъде не персоналното ни благополучие, дали да сме дружно, въпреки и нещастни, а на индивида насреща, който е по-щастлив с друга половинка. "

Макар да няма желание да поставя завършек на спортната си кариера в близко бъдеще, Валери разкрива, че един ден по всяка възможност ще употребява футболните си контакти за мениджърска активност, а към този момент е вложил и част от парите си в недвижимо имущество, с бизнес устременост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР