Дамаск. Агресивните действия на някои Западни страни срещу Сирия само

...
Дамаск. Агресивните действия на някои Западни страни срещу Сирия само
Коментари Харесай

Башар Асад: Агресията на Западните страни само ще увеличи решимостта на сирийците да отстояват своя суверенитет

Дамаск. Агресивните дейности на някои Западни страни против Сирия единствено ще усилят решимостта на сирийците да отстояват суверенитета на своята страна. Това, както заяви организация SANA, е декларирал в понеделник президентът на републиката Башар Асад, предава ТАСС .
Според неговите думи, скорошните офанзиви „ единствено ще усилят решимостта на сирийците да отстояват националния суверенитет и правото да вземат решение сами своето бъдеще “. Сирийският водач е провел договаряния в Дамаск с ръководителя на комисията по национална сигурност и външна политика на иранския меджлис (парламент) Алаеддин Боруджери.
След нейния край, страните са удостоверили „ устрема на Сирия и Ирак към подсилване на двустранното стратегическо съдействие “.
Според информацията на организацията, Боруджери е декларирал, по време на срещата с Асад, че „ заговорът на Съединени американски щати и техните съдружници и районни пособници е претърпял проваляне в Сирия “. Според неговите думи, „ това се е случило с помощта на издържливостта на съпротивителните сили и разгрома на терористите.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР