Дама с БМВ направо отнесе полицейската камера за скорост, като

...
Дама с БМВ направо отнесе полицейската камера за скорост, като
Коментари Харесай

Бясна мацка с БМВ лети със 117 км/ч в пловдивско село, глоба...

Дама с БМВ напряко отнесе полицейската камера за скорост, като мина със 117 км/ч по път в пловдивското село Песнопой. Шофьорката надвишила над два пъти позволените 50 км/ч в обитаемо място, вследствие на което последвала глоба - санкция в размер на 800 лева и лишаване на книжката за 3 месеца. След акта последвало и наказателно разпореждане. 

Жената зад кормилото на немското возило обжалвала глобата. При осъществената служебна инспекция обаче съдът установи, че позволено значително нарушаване на процесуалните правила. Наказателното разпореждане било издадено след приключване на планувания за това едногодишен период.

" Независимо, че актът е формиран в границите на тримесечния период, то приключването на една година от осъществяване на нарушаването е спънка за предприемане на процесуални дейности по санкциониране на нарушителя ", стимулира се съдът за последвалата анулация на глобата за шофьорката. С решението си магистратите задължават Министерство на вътрешните работи да поеме разноските по делото в размер на 300 лева. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР