dama.bgВсички 12 зодии ще се радват на една просперираща година.

...
dama.bgВсички 12 зодии ще се радват на една просперираща година.
Коментари Харесай

Най-трудният месец през 2019 според зодията ти ще бъде

dama.bg

Всички 12 зодии ще се радват на една просперираща година. С позиционирането на Юпитер в Стрелец през по-голямата част от 2019 година, всеки знак може да се възползва от нараствания шанс, оптимизъм и възприятие за премеждие. Но както и животът, годината сигурно ще има своите върхове и спадове. Открий кой ще бъде най-трудният месец за теб съгласно зодията ти. И не, това не значи безусловно, че би трябвало да живееш в боязън, когато той настъпи, а по-скоро да обърнеш внимание на евентуалните проблеми, които може да имаш.
Овен – юли
Въпреки че тогава е лято, юли без подозрение ще бъде провокационен месец за теб. Меркурий ще бъде назадничав при започване на месеца, напрежението ще се увеличи и тъкмо тогава би трябвало да внимаваш, тъй като може да зародят спорове.
Телец - декември
Пълнолунието в Телец ще е доста прочувствено освен за теб, само че и за всички останали. Това астрологично събитие ще играе роля в метода, по който управляваме връзките и, за жалост, ще преживееш доста напрежение на работното място, само че не се предавай.
Близнаци - февруари
Фактът, че няколко планети ще влязат в Риби през февруари, демонстрира, че объркването и безпокойството ще замъглят решенията, които взимаш. Възможно е да бъдеш излъгана и манипулирана, тъй че постоянно се стреми да получиш надеждно второ мнение.
Рак - март
Най-големите ти провокации в този разтревожен месец ще бъдат сантиментални. Докато Марс е в Телец ще имаш сила, само че ретроградният Меркурий в Риби ще спре напредъка ти в любовта. Това ще се промени през идващите месеци, тъй че не изгаряй прекомерно бързо всички мостове!
Лъв - юли
Изглежда, че ретроградният Меркурий също ще окаже въздействие върху теб през юли, защото стресът може да ти попречи да покажеш най-хубавото от себе си. Да чуеш, че най-трудният ти месец съответствува с рождения ти ден, може да не е най-вълнуващата вест, само че умерено - ще се насладиш на удобен завършек на годината.
Дева - март
С новолунието в Риби и ретроградния Меркурий, допустимо е всеки да стане по-податлив на дребни закъснения и неудобства. Може да се бориш повече от другите, защото нарасналата ти раздразнителност води до несполуки в други области на живота - най-много в връзките ти. Ще се почувстваш неудовлетворена, само че не се предавай.
Везни - февруари
Постоянното наличие и въздействие както на Уран, по този начин и на Плутон ще има дестабилизиращ резултат върху теб при започване на годината. Като човек, който се нуждае от баланс в живота си, може да се сблъскаш с съмнения в настроението, тъй като прекалено компенсираш и се опитваш да намериш здравословно равновесие.
Скорпион – юли
Ти се сблъскваш с компликации в същия месец като няколко други зодии – става известно, че юли ще бъде най-предизвикателният месец от 2019. Проблемите, свързани с връзката, могат да те разочароват и даже да те предизвикат да действаш преждевременно, което постоянно може докара до сълзи.
Стрелец - април
Не е изненадващо, че ще срещнеш компликации в същия месец, когато ръководещата ти планета Юпитер става ретроградна. След мощното начало на годината може да се почувстваш в застой и лимитирана както финансово, по този начин и географски. Напрежението може да се промъкне и в персоналния ти живот.
Козирог - март
Март е още един месец с проблеми, в който астрологичните събития могат да доведат до компликации с връзката в живота ти. Отново най-влиятелното наличие ще бъде това на ретроградния Меркурий. Обикновено мощно умееш да изразяваш себе си, по тази причина може да се опиташ да наложиш мнението си и да убедиш хората в него по нормалния си метод.
Водолей – юли
Вероятно ще имаш проблеми в връзките си. Въпреки че не е в твоя жанр, въпроси, свързани с предишното както във връзка с твоята история, по този начин и тази на колегата ти, могат да се окажат корен на проблемите ви. Съветваме те да обясниш ясно възприятията си, с цел да намалиш напрежението.
Риби – март
Първоначално този месец може да наподобява като обещаващ интервал с прекосяването на Уран в Телец, носещ дребни позитивни промени. Въпреки това обаче, наличието на Юпитер по-късно през месеца ще докара до финансови усложнения. Ще стане още по-трудно, в случай че се изкушиш да харчиш повече пари и то за нелепости.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР