dama.bgОвенПрез седмицата вие, Овни, ще сте много чувствителни и ще

...
dama.bgОвенПрез седмицата вие, Овни, ще сте много чувствителни и ще
Коментари Харесай

Ето какво те чака до края на седмицата

dama.bg
Овен
През седмицата вие, Овни, ще сте доста чувствителни и ще преживявате всичко персонално. Възможно е да търсите близостта на човек, с който работите и да се стараете да му вършиме усещане по всевъзможни способи. Добре е да не прекалявате, с цел да не разваляте връзките си с останалата част от колектива. След четвъртък ще сте доста дейни в дома си. Някои от вас може да започват ремонт или да си купят нови мебели или уреди.
Телец
В началото на седмицата вие, Телци, ще съумеете да прекарате време с обичан човек в приятна конюнктура. Свободните от вас, е доста евентуално да получат предложение за среща или взаимни инициативи от човек, който харесват.
Финансово ще се оправяте сносно и е допустимо да съумеете да спечелите пари от от дълго време подписана договорка или план.
Близнаци
Вие, Близнаци, ще имате сполучлива и много продуктивна седмица. Много е евентуално да постигнете обилни триумфи в професионален проект. Възможно е да бъдете видяни от верните хора, които да са ви потребни за бъдещата реализация и развиване. Финансово ще се оправяте доста добре и не е изключено да получите заплащане за минали старания. Очакват ви положителни вести от близки другари, както и сантиментални моменти с обичан човек.
Рак
Много е евентуално през седмицата вие, Раци, да извършите значими за вас вложения, покупки или продажби. При всички случаи ще имате шанс и триумф в работата и ще се развивате доста добре в тази сфера. Много е евентуално в любовния ви живот да има известна динамичност. Заетите от вас ще бъдат прелестно сюрпризирани от колегата си, до момента в който свободните ще имат опция да се отдадат на сантиментални прекарвания с забавен човек.
Лъв
В началото на седмицата вие, Лъвове, ще сте мечтателни и много отнесени. На моменти ще губите религия в себе си и в бъдещето си. Добре е да не се отчайвате, ами да се отдадете на свое занимание, отмора или спорт, без да прекалявате с анализите. Спадът в настроението ви ще е единствено краткотраен. След четвъртък е евентуално да имате предложение за придвижване в кариерата. Не са изключени и забавни стечения на събитията в любовта.
Дева
В началото на седмицата е допустимо вие, Деви, да предприемете подмолни сделки, с цел да реализирате своя цел или фантазия. С сексапил, непримиримост и вярно обмисляне на дилемите, ще просперирате. След четвъртък ще сте на сантиментална вълна и не е изключено да афиширате съществуваща връзка пред света или да се отдадете на занимания и удоволствия с колегата.
Везни
В началото на седмицата вие, Везни, ще съумеете да изкарате прелестно време с близки другари. В любовта не е изключено да не се чувствате задоволително задоволени от половинката си и заради тази причина да се оглеждате за нови хора, с които да флиртувате. След четвъртък ще се отдадете на служебните си задължения и огромна част от напъните, които сте влагали до в този момент, ще бъдат възнаградени.
Скорпион
Голяма част от вас, Скорпиони, ще изкарат първите три дни от новата седмица в пътувания до далечни дестинации, занимания с правни или метафизичен въпроси, другарство с чужденци или работа с задгранични компании. След четвъртък е доста евентуално да имате опция да постигнете обилни триумфи в кариерата си. Много продуктивно ще отмятате задания и ще трупате благосклонностите на шефове и подчинени. В партньорството и в персоналните връзки нещата ще ви се случват тъкмо по-начина, по който желаете.
Стрелец
През седмицата вие, Стрелци, ще имате изясняване на връзките с непосредствен до вас човек. Добре е да не прекалявате с условията си към другите и да се стремите да сте оптимално толерантни. Освен това е допустимо да ви се наложи да решавате правни или метафизичен проблеми или да учите нови неща. В работата не е изключено да сте леко пасивни и да се оставите сътрудник да ви отмъкне план или клиент под носа.
Козирог
В началото на седмицата вие, Козирози, ще сте на сантиментална вълна. Възможно е да поглезите обичания и да му демонстрирате възприятията си по разнообразни, само че при всички случаи ефикасни способи. След четвъртък се чака да сте доста сполучливи в работата си. Ще сте чаровни и общителни и ще съумеете да отметнете доста задания, тъй че през почивните дни да съумеете да се отпуснете и поглезите уместно.
Водолей
През седмицата не е изключено вие, Водолеи, да имате смяна в работния колектив или да промените работно място. При всички случаи ще има неща, към които да се напасвате в длъжностен проект. Ще имате голям брой флиртове и закачки и не е изключено да се влюбите и да започнете връзка. Ако сте в съществено партньорство е допустимо да задълбочите връзките и да предприемете последваща стъпка.
Риби 
През седмицата вие, Риби, ще се погрижите за член на вашето семейство, който има потребност от помощ или поддръжка. В работа ще сте доста дейни и отзивчиви и ще трупате дивиденти. Важно е да се пазите от стрес и да не се напрягате ненужно. След четвъртък ви чакат изненади от обичан човек и сантиментални откровения. При всички случаи е добре да си оставите време за отмора и разформироване в приятна компания.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР