Dama.bgOт 24.01. до 10.02. Меркурий, планетата на комуникациите, мисълта и

...
Dama.bgOт 24.01. до 10.02. Меркурий, планетата на комуникациите, мисълта и
Коментари Харесай

Меркурий във Водолей! Ново начало за...

Dama.bg

Oт 24.01. до 10.02. Меркурий, планетата на връзките, мисълта и общуването ще минава през знака Водолей, най-оригиналния и самостоятелен знак от зодиака.

През интервала е евентуално някои от нас интензивно да стартират да се занимават с нови технологии, политика, телевизия, инженерна активност, астрология, астрономия, обществени действия или дела. Бихме могли да използваме интервала за учене на нови неща и решаването на значими задания. При всички случаи ще ни хрумват доста положителни хрумвания за по нататъшното ни развиване и ще сме извънредно ексцентрични, ексцентрични и отзивчиви. Няма да поносим рестриктивните мерки и ще сме обзети от предпочитание за смяна и развиване. Ще заобикаляме непозната интервенция, отзиви и насоки и сами ще се стремим да нов смисъл и цел в живота ни.

Периодът е доста подобаващ за гонене на цели и фантазии, както и за търсене на помощ или поддръжка от обществени контакти или другари.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на планетата тук на въздушните знаци  Близнаци, Везни и Водолей , както и на хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. Те ще бъдат извънредно харизматични и общителни и ще съумеят да слагат началото на нещо значимо за тях, което от известно време възнамеряват и което ще се окаже основно за бъдещото им развиване.

Земните знаци  Телец, Дева и Козирог  ще се концентрират върху партньорските си взаимоотношения. Свободните представители на тези зодии ще се впуснат във флиртове и занимания и не е изключено някои от тях да стартират връзка през интервала.

Огнените знаци  Овен, Стрелец и Лъв  ще са доста печеливши във финансов проект. Възможно е огромна част от тях да подписват положителни контракти и покупко-продажби или да получат забавени заплащания.

Водните знаци  Риби, Рак и Скорпион  ще са дейни в публичен проект и ще градят имиджа и кариерата си, доказвайки уменията и знанията си пред заобикалящите.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР