dama.bgНа 21.01., в 07.00. часа сутринта настъпва Пълно лунно затъмнение.

...
dama.bgНа 21.01., в 07.00. часа сутринта настъпва Пълно лунно затъмнение.
Коментари Харесай

Наближава мощна вълна на 21-ви януари при лунното затъмнение - идват неочаквани събития и големи обрати

dama.bg

На 21.01., в 07.00. часа сутринта настава Пълно лунно затъмнение. Тогава Луната, която се намира в знака Лъв, застава в права линия със Земята и Слънцето във Водолей. Земята хвърля сянката си върху нощното Светило и тя остава затъмнена за земния наблюдаващ.

Събитието ще работи най-силно от 19.01. до 23.01. През този интервал е доста значимо да сме деликатни за нещата, за които дава отговор оста Лъв-Водолей, а това са точно преследването на задачите и фантазиите, неочакваните промени, заниманията с другари, флиртовете, обществените контакти, демонстрацията на гении и ексцентричността.

Добре е през интервала да не започваме значими неща, да не се подлагаме на хирургични или медицински интервенции, да не вършим скъпи покупки и да не подписваме обвързващи контракти.

Ако излизаме по обществени събития съществува риск да се увлечем и да прекалим, както с търсенето на внимание и изпъкването над другите, по този начин и с прекомерното преиграване.

За сметка на това дните около Затъмнението са подобаващи за привършване на неща и почистване на дома и офиса.

Също по този начин през интервала съществува рискът да сме свръх прочувствени и да реагираме преждевременно, като кажем или създадем неща, за които след това да съжаляваме. Добре е също по този начин да сме деликатни с флиртовете и закачките, с цел да не подведем някого, на който държим.

Най-напрегнат ще бъде интервалът за неподвижните знаци  Лъв, Водолей, Скорпион и Телец , както и за хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. При тях съществува риск, поради дребни и не изключително основни неща да си навлекат огромни неприятности. Те ще бъдат със свръх изострени нерви и не изключително търпеливи към останалите и по всяка възможност ще тръгнат да се обясняват с непосредствен до тях човек, неведнъж влошавайки обстановката.

Въздушните знаци  Везни и Близнаци  е допустимо да получат значими известия, които мощно да ги развълнуват. Ако написаното или казаното не им е доста ясно е значимо да си дадат време за реакция, а да не работят първо сигнално, тъй като съществува риск от недоразумения.

Водните знаци  Риби и Рак  не е изключено да се впуснат в нощен живот и занимания. Добре е да внимават с алкохола, храните и напитките, които употребяват, с цел да си навлекат здравословни неразположения след това.

Земните знаци  Козирог и Дева  е доста евентуално да имат любовни безредици и да търсят близостта с човек, който харесват. Много е значимо да са деликатни да не прекалят и да притиснат другия прекомерно, оставяйки го без задоволително пространство.

Огнените знаци  Стрелец и Овен  ще са мощно ангажирани с публичния си имидж и дълго ще проучват усещането, което оказват на близките.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР