Dama.bgЛято, слънце и безброй емоции - какво очаква всеки един

...
Dama.bgЛято, слънце и безброй емоции - какво очаква всеки един
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за месец юли

Dama.bg

Лято, слънце и безчет страсти - какво чака всеки един зодиакален знак през месец юли? Кои зодии ще срещнат любовта и кои ще се радват на прелестни вести?
Oвен
Ще бъдете на любовна вълна през месеца. Много евентуално е да задълбочите към този момент съществуващи взаимоотношения. Бихте могли да предприемете пътешестване с колегата, което по доста прелестен метод би освежило връзката ви.
Освен това може да ви зародят разправии в фамилията, от което произхождате или задължения около дамите от обкръжението ви.
В работата ви се чака всичко да е наред и да се справяте добре с поставените ви задания, както и доста добре да оправдавате условията, които ви слагат началниците.
Телец
Ще се справяте повече от съвършено в работата си през месеца. Ще се разбирате сносно със своите началници и сътрудници.
Очаква се партньорствата ви да търпят развиване и пристрастеността и страстите посред ви да се усилват. Може да имате и известна доза спорове, които обаче бързо ще бъдат потушавани с помощта на положителната ви отзивчива дарба и умеенето ви доста добре да виждате нещата от другата позиция.
Близнаци
Няма да имате дейности на луфт през месеца. Всяко нещо за което се стараете и полагате старания, ще има триумф в следствие.
Много евентуално е да имате нови любовни трепети, както и много благоприятни условия за начало на флирт и занимания с противоположния пол.
Не са изключени известни финансови съмнения. Много евентуално е да имате предпочитание да харчите повече, в сравнение с получавате. Също по този начин ще имате и доста работа през месеца.
Рак
При вас, Раци, се чакат позитивни прекарвания в фамилията през месеца. Тези от вас, които са свободни, ще имат късмет да си намерят подобаваща половинка и да разгорещят пристрастеностите с нея.
В работата ще можете доста сполучливо да вършите дилемите си и да сте много продуктивни.
При всички случаи ще сте доста чувствени и прочувствени през интервала. Ще усещате настроенията на другите и те ще ви въздействат на душевния комфорт. Поради тази причина е значимо да се обграждате най-вече с оптимистични и другарски настроени хора, както и да си оставяте свободно време, което да прекарате с обичан човек.
Лъв
Ще си имате проблеми с техниката към вас през месеца, както и със средствата за връзка или превоз. 
Не е изключено също по този начин да ви изникват къси пътувания из страната или чужбина.
Някои от вас ги чака флирт с сътрудник с неразбираем край, само че в случай че сте свободни и не е в разпоредбите на компанията, да не разрешава връзки сред чиновници, бихте могли да стигнете до задълбочаване на връзките.
Дева
Ще можете да се ползвате с подкрепи от висшестоящи през месеца. През целия интервал се чака, в случай че имате някакъв проблем, да успявате да намерите човек, който да ви се притече на помощ и да ви измъкне от обстановката.
Колкото по-упорито работите, толкоз повече ще печелите и би трябвало през интервала да не се оплаквате от липса на пари.
Важно е да знаете, че в случай че планирате стъпките си вярно, няма метод да сбъркате, нито в персоналната, нито в професионалната сфера.
Везни
Внимавайте какво купувате през месеца, за не ви подведат или заблудят с някоя покупка.
При всички случаи ще сте доста чаровни и харизматични. Много евентуално е да започнете нова любовна връзка или да предприемете нови и решителни стъпки в професионален проект. 
При всички случаи ще полагате доста старания, с цел да печелите парите си. Важното е, че с помощта на уменията и гениите ви, ще печелите сносно.
Скорпион
Месецът ще е доста сполучлив вас, представители на знака Скорпион. Усилията ви в публичен проект ще бъдат възнаградени и ще намерите самопризнание. Ще съумеете много сполучливо да демонстрирате уменията и гениите си и ще измисляте нови и продуктивни способи да печелите парите си. 
Със сигурност ще ви остане време за занимания, развлечения или пътешестване в чужбина, както и за обич. Много евентуално е да предприемете нови и по-решителни стъпки с колегата.
Стрелец
Вие, Стрелци, ще се къпете в обич през месеца. Много евентуално е да сте влюбени и да се отдадете на полови и чувствени удоволствия.
Месецът също по този начин е подобаващ за връзка с разнообразни хора. Ако сте в областта на търговията, ще се справяте ослепително и ще имате опция да намерите нови и непрекъснати клиенти, с помощта на което ще се издигнете в очите на висшестоящите, както и на сътрудниците си.
Добре би ви се отразила също по този начин малко отмора и пътешестване в и отвън страната.
Козирог
Възможно е да сте леко депресивни през този месец и да имате потребност от обособяване от публичния живот. Би било идеално, в случай че тъкмо в този момент излезете отпуска или се отдадете на някакво изкуство. По този бихте могли да се отървете от напрежението.
В любовния ви живот ще имате както възходи, по този начин и падения. Ще се връзвате повече от нормално на пропуските на обичания и е допустимо да вършиме от нищо – нещо. 
Важното е, че ще можете да разчитате на приятелите си, както за разведряване, по този начин и за добър съвет. Не е изключено и да съумеете да се поскарате с някой от тях.
Водолей
Много евентуално е през месеца да покорявате нови небеса в кариерата. Не е изключено да се развивате извънредно бързо в попрището, което сте си избрали и да извършите усещане на висшестоящите, след което да получите хвалба или покачване.
Ежедневието ви ще е много динамично и цялостно с позитивни страсти. Човек мъчно ще може да ви открие, тъй като ще сте на всички места.
Риби
Може да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нова информация през месеца. На моменти ще ви се коства досадно, само че с присъщата си непримиримост ще се справяте и бързо ще ви се отдава да попивате познания, които в следствие ще прилагате на процедура.
Възможно е да ви се наложи да работите с непознати пари, някой да влага във вас, да теглите или погасявате заеми.
Може да си имате любовни разправии, които с такт и дипломатичност би трябвало да отшумяват бързо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР