Дължината на трасето от Хонконг до Франкфурт е 13 хил.

...
Дължината на трасето от Хонконг до Франкфурт е 13 хил.
Коментари Харесай

Бърза магистрала за данни свърза Азия и Европа

Дължината на трасето от Хонконг до Франкфурт е 13 хиляди километра

TNS Express се обрисува като най-бързата оптична автомагистрала за данни сред Азия и Европа

Нова високоскоростна автомагистрала за данни, основана на оптични линии, свързва по най-краткия маршрут Хонконг и Франкфурт. Проектът TNS Express, осъществен от компанията TNS Plus, ще обезпечи предаване на данни сред Азия и Европа с по-малки закъснения, по отношение на останалите автомагистрали.

Твърди се, че новата автомагистрала понижава закъснението приблизително с 12-50 милисекунди, в съпоставяне със своите аналоги. Показателят за закъснение RTD е редуциран до 153 ms.

TNS Express потегля от центъра за данни Mega-I в Хонконг и минава през териториите на 6 страни, включително Китай, Казахстан, Русия, Беларус, Полша и Германия, където е крайната точка – центъра за данни New Telco във Франкфурт. Дължината на автомагистралата е към 13 000 км.

Оптичното трасе за данни е предпазено „ едно към едно “ по цялата си дължина и обезпечава наличност на услугата на равнище не по-малко от 99,95%. Забавянето при предаване на данни от Хонконг до Москва, да вземем за пример, е единствено 127 ms.

Магистралата разрешава създаване на транспарантни канали n х 10G, n x100G, IEPL 2-2000 Mbps, L3 VPN 2-2000 Mbps, c поддръжка на QoS. По този метод TNS Express се обрисува като най-бързата оптична автомагистрала сред Азия и Европа за модерни телекомуникационни услуги с висока надеждност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР