Дължим признателност на мерките, взети досега, коментира бившият вицепремиерОстри думи

...
Дължим признателност на мерките, взети досега, коментира бившият вицепремиерОстри думи
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев с остри думи към Радев

Дължим благодарност на ограниченията, взети до момента, разяснява някогашният вицепремиер
Остри думи на рецензия към странното държание на президента в пандемия и рецесия насочи някогашният вицепремиер и вътрешен министър Цветлин Йовчев.

ВИЖ ОЩЕ: И светът разбра, че Радев е анти Борисов

За мен това държание на президента е необяснимо, без да изключваме позитивните му качества. Честно да ви кажа не видях предложение – видях рецензия на ограниченията, само че без да се показва опция, съобщи в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов “ по Канал 3 Йовчев. И отсече: „ Който и да подлага на критика ограниченията, то те са ефикасни ”.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов: Съседът желае да кажа кой да почине

По думите му Радев, както и някои политически партии, " не могат да си намерят мястото сега “.  Според него обществената изолираност е подобаващата мярка против разпространяването на болестта. " Видя се на процедура, тъй като разпространяването на болестта при нас върви по по-поносим за системата ни метод “, означи Цветлин Йовчев.

ВИЖ ОЩЕ: Телефонът споделя заболели ли сме от ковид

" Без жертви няма да можем да минем, само че въпросът е по каква крива ще са те, и по тази причина изискуем благодарност на ограниченията, взети до момента. Не виждам кой сега би си разрешил да предприеме други ограничения с изключение на обществена изолираност, освен това не е препоръчана друга опция, която да се разиска ”, сподели още специалистът.

В рецесия при такива ограничения има ограничаване към правата и свободите, аз персонално съм доста сензитивен към моята персонална независимост, само че съм безусловно уверен в ограниченията, които да се ползват, означи някогашният вътрешен министър. И добави: " Снемането на политическото доверие към държавното управление бе акт, с който Радев загуби политическите си принадлежности “.

Цветлин Йовчев уточни и запаси при въвеждането на контролно-пропусквателен пункт към градовете. „ При днешното въвеждане на осведомителна платформа, е нещо доста позитивно, че сега министърът на вътрешните работи и „ Информационно обслужване “ работят по това нещо. Защото единствено със сканиране на персоналната карта ще се редуцира с доста минаването през контролно-пропусквателен пункт и бумащината “, акцентира Цветлин Йовчев. Той предложи на КПП-та да се набират и термометри, които да мерят бързо и температурата. „ Да ги използваме и за хора със признаци, с цел да бъдат изолирани и изследвани незабавно “, изясни Цветлин Йовчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР