Дали заради последните излъчвания на Бионсе на живо, или заради

Дали заради последните излъчвания на Бионсе на живо, или заради ...

YouTube Music и YouTube Premium стартират в България.


Дали заради последните излъчвания на Бионсе на живо, или заради популярните музикални клипове като “Bohemian Rhapsody”, “Sugar” или “Despacito”, хората посещават YouTube, за да слушат и да намират нова музика. Но YouTube е предназначен за гледане на музикални и видео клипове, което означава, че феновете трябваше непрекъснато да превключват между различни музикални приложения и YouTube.
От днес в България стартира YouTube Music.
YouTube Music е нова стрийминг услуга, която прави света на музиката по-лесен за преоткриване и по-персонализиран от всякога. Всички начини, по които искате да се наслаждавате на музиката, са на едно място – можете да слушате, да търсите музика и да гледате видео клипове.YouTube Music е наличен в два варианта: безплатна версия, подкрепяна от реклами и YouTube Music Premium, който изисква месечен абонамент. В сравнение с безплатната версия (YouTube Music), YouTube Music Premium дава възможност за слушане на музика във фонов режим, за изтегляне на музика и е без реклами. Сега музикалните фенове от България могат да се възползват от един месец безплатен достъп, а след изтичане на този период услугата струва 8,99 лв. на месец.
Шест причини да харесате YouTube Music:
Музиката на едно място: не само музикалните клипове, но и официалните албуми, сингълите, ремиксите, концертите, както и бутиковата музика от YouTube.

Персонализирани предложения. Начален екран, който се адаптира динамично, за да ви препоръча най-доброто, като се съобрази с това, което сте слушали преди, къде се намирате в момента и какво правите. Във фитнеса сте, тогава защо не послушате музика за тренировка или отпускаща музика докато пътувате за работа? Точната музика е винаги в правилния момент и е специално подбрана за вас.Хиляди плейлисти от всеки жанр, за всяко настроение и за всяка дейност. Това означава, че без значение каква музика харесвате, къде се намирате, какво правите или в какво настроение сте, лесно можете да намерите точния плейлист за този момент.Интелигентно търсене – ние ще намерим песента, дори и да не си спомняте как се казва. Можете също да търсите по части от текстове на песни, дори и ако ги въведете сгрешени. Потърсете дори елементи, които си спомняте от видеото, например „рап флейта“ и ще намерите това, което търсите.

Най-актуалните музикални клипове. YouTube Music има секция “Актуална музика” с най-новите музикални заглавия от последните няколко дни.Нямате интернет? Никакъв проблем. Предплатеният YouTube Music Premium, наред с липсата на реклами ви дава възможност да изтегляте любимата си музика, за да я слушате офлайн. Освен това можете да слушате музика във фонов режим – музиката продължава да звучи, докато използвате други приложения или при заключен екран. В случай че вие забравите, вашият Offline Mixtape автоматично изтегля песните, които харесвате.Абонатите на Google Play Music автоматично ще получат достъп до YouTube Music Premium. Google Play Music не се променя – имате достъп до цялата си закупена и качена от вас музика, както и до избраните си плейлистите.


Освен YouTube Music, от днес българските потребители имат достъп и до YouTube Premium, премиум версия на цялата YouTube платформа.
Абонатите на YouTube Premium ще се възползват от предимствата на Music Premium, както и от липсата на реклами, възможност за фонов режим, и изтегляния, но за всички видеа в YouTube. Освен това YouTube Premium включва и достъп до съдържанието на YouTube Originals – филми,  шоу-програми и цели сериали като Cobra Kai, Origin, Wayne, и Weird City, и много други. YouTube Premium е безплатен за период от един месец, срещу 10.99 лв. на месец след това или 16.99 лв. на месец със “Семеен план”. 

Може да свалите YouTube Music от Play Store и App Store от днес и е достъпен на music.youtube.com.

YouTube Premium е наличен на youtube.com/premium.

Източник: kaldata.com