Дали заради последните излъчвания на Бионсе на живо, или заради

...
Дали заради последните излъчвания на Бионсе на живо, или заради
Коментари Харесай

YouTube Music и YouTube Premium стартират в България

Дали поради последните предавания на Бионсе онлайн, или поради известните музикални клипове като “Bohemian Rhapsody ”, “Sugar ” или “Despacito ”, хората посещават YouTube, с цел да слушат и да намират нова музика. Но YouTube е предопределен за гледане на музикални и видео клипове, което значи, че почитателите трябваше непрестанно да превключват сред разнообразни музикални приложения и YouTube.
От през днешния ден в България започва YouTube Music.
YouTube Music е нова стрийминг услуга, която прави света на музиката по-лесен за преоткриване и по-персонализиран от всеки път. Всички способи, по които желаете да се наслаждавате на музиката, са на едно място – можете да слушате, да търсите музика и да гледате видео клипове.



YouTube Music е разполагаем в два разновидността: безвъзмездна версия, подкрепяна от реклами и YouTube Music Premium, който изисква месечен абонамент. В съпоставяне с безплатната версия (YouTube Music), YouTube Music Premium дава опция за слушане на музика във фонов режим, за евакуиране на музика и е без реклами. Сега музикалните почитатели от България могат да се възползват от един месец безвъзмезден достъп, а след приключване на този интервал услугата коства 8,99 лева на месец.
Шест аргументи да харесате YouTube Music:
Музиката на едно място: освен музикалните клипове, само че и формалните албуми, сингълите, ремиксите, концертите, както и бутиковата музика от YouTube.

Персонализирани оферти. Начален екран, който се приспособява динамично, с цел да ви предложи най-хубавото, като се съобрази с това, което сте слушали преди, къде се намирате сега и какво вършиме. Във фитнеса сте, тогава за какво не послушате музика за подготовка или отпускаща музика до момента в който пътувате за работа? Точната музика е постоянно в верния миг и е особено подбрана за вас.



Хиляди плейлисти от всеки род, за всяко въодушевление и за всяка активност. Това значи, че без значение каква музика харесвате, къде се намирате, какво вършиме или в какво въодушевление сте, елементарно можете да намерите точния плейлист за този миг.



Интелигентно търсене – ние ще намерим песента, даже и да не си спомняте по какъв начин се споделя. Можете също да търсите по елементи от текстове на песни, даже и в случай че ги въведете сбъркани. Потърсете даже детайли, които си спомняте от видеото, да вземем за пример „ рап флейта “ и ще намерите това, което търсите.

Най-актуалните музикални клипове . YouTube Music има секция “Актуална музика ” с най-новите музикални заглавия от последните няколко дни.



Нямате интернет? Никакъв проблем. Предплатеният YouTube Music Premium, наред с неналичието на реклами ви дава опция да изтегляте обичаната си музика, с цел да я слушате офлайн. Освен това можете да слушате музика във фонов режим – музиката продължава да звучи, до момента в който употребявате други приложения или при заключен екран. В случай че вие забравите, вашият Offline Mixtape автоматизирано изтегля песните, които харесвате.



Абонатите на Гугъл Play Music автоматизирано ще получат достъп до YouTube Music Premium. Гугъл Play Music не се трансформира – имате достъп до цялата си закупена и качена от вас музика, както и до определените си плейлистите.


Освен YouTube Music, от през днешния ден българските консуматори имат достъп и до YouTube Premium, премиум версия на цялата YouTube платформа.
Абонатите на YouTube Premium ще се възползват от преимуществата на Music Premium, както и от неналичието на реклами, опция за фонов режим, и изтегляния, само че за всички видеа в YouTube. Освен това YouTube Premium включва и достъп до наличието на YouTube Originals – филми,  шоу-програми и цели сериали като Cobra Kai, Origin, Wayne, и Weird City, и доста други. YouTube Premium е безвъзмезден за интервал от един месец, против 10.99 лева на месец по-късно или 16.99 лева на месец със “Семеен проект ”.



Може да свалите YouTube Music от Play Store и App Store от през днешния ден и е наличен на music.youtube.com.

YouTube Premium е разполагаем на youtube.com/premium.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР