Дали заради ген, дали с много усилия и лишения, или

...
Дали заради ген, дали с много усилия и лишения, или
Коментари Харесай

Вера Уанг и как изглежда дизайнерката на 70

Дали поради ген, дали с доста старания и ограничения, или пък благодарение на пластичната хирургия, има не една и две известни дами, които наподобяват доста по-млади от своите връстнички.

Поредният усъвършенстван образец е дизайнерката Вера Уанг. Тя е на 70 години, само че на огромна част от фотосите й в Instagram не можем да й дадем повече от 30-40. Особено в случай че не се снима в непосредствен проект...

Жената, основала стотици тоалети за най-известните дами в шоубизнеса, е фанатик на тематика здравословен метод на живот. А откогато прекарва по-голямата част от времето си в дома си в Маями, тренира още по-усилено и наподобява по-добре от всеки път.

И този факт не остана прикрит за нейните почитатели в обществените мрежи. В последните седмици Уанг разгласява редица предизвикателни фотоси, с които си проси мненията, че просто няма по какъв начин да е на 70.

Докато лицето издава възрастта, тялото й несъмнено е останало непокътнато от нея и даже двойни по-младите от нея дами могат единствено да й завиждат.

Дизайнерката е споделяла в свои изявленията, че мотивацията й да поддържа форма и да наподобява толкоз добре са моделите с съвършени тела, с които работи непрестанно. Освен това, тя постоянно опитва с облеклата, има фикс идея към клиновете и просто желае всичко да й стои съвършено, написа Page Six. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР