Дали всяка нощ спите така необходимите за тялото 8 часа?

...
Дали всяка нощ спите така необходимите за тялото 8 часа?
Коментари Харесай

Открит е 100% естествен начин как да спрете хъркането

Дали всяка нощ спите по този начин нужните за тялото 8 часа? Ако отговорът е да, то вие сте от дребното хора, на които нищо не може да им попречи. Впрочем, мнозина не схващат за какво се будят изтощени, защото имат вяра, че са спали 8 часа.

Отговорете искрено на идващите няколко въпроса:

- Събуждате ли се отпочинали?
- От сутринта ли сте раздразнителни и нерви?
- Имате ли задоволително сили и сила през целия ден?

- Достатъчно ли сте съсредоточени на работа?
- Станали ли сте конфликтна персона?

Ако сте дали отговор позитивно на част от тези въпроси, е допустимо сънят ви да е нарушен. Ако вие или сътрудникът ви хъркате, би трябвало да знаете, че това заплашва освен здравето ви, само че и всичко останало. Заради умората и раздразнителността в следствие от неналичието на сън, могат да пострадат връзките ви с другите, работата, а даже и бракът ви.



Общоизвестно е, че хъркането е разрушило доста бракове . Впрочем, вследствие от хъркането се появяват и многочислени здравословни проблеми. Инфарктът и инсултът са едни от тях. Разберете, че хъркането съществено заплашва вашето здраве. Обърнете внимание на този проблеми, тъй като с годините той единствено се задълбочава.

Какво съставлява хъркането?
По формулировка хъркането е провокиращ тон, явяващ се в резултат на трептения в гърлото – основно вибрациите на мекото небце и мъжеца, които при дишане по време на сън, се движат напред-назад.


Въпреки че аргументите за хъркането са най-различни (настинка, подута лигавица, уголемени сливици, отклоняване на носната бариера, издут език, непотребни тъкани или ръбове по мекото небце) има нещо, което ги сплотява. Всички те провокират свиване на гърлото и пречат на въздушния поток да премине свободно. Мислите, че не хъркате? Вероятно се лъжете! Защо ли? Сигурни ли сте, че не хъркате? Трябва да знаете, че вероятността и вие да започнете да хъркате нараства с годините. Иначе хъркането е 10 пъти по-често срещано при мъжете , в сравнение с при дамите. А, в случай че имате и някой различен непотребен кг, вероятно към този момент сте в клуба на хъркащите. Със сигурност не се гордеете с това, изключително, в случай че сте жена.

Но освен цялостните хора са по-склонни към хъркане. Тук се причисляват и пушачите, които употребяват по-големи количества алкохол и медикаменти като сънотворни или мускулни релаксанти. Децата, спортистите и бременните също хъркат. Замислихте ли се, тогава продължете да четете...

Питали ли сте се за какво до момента не сте се справили с хъркането, макар че е толкоз рисково и дразнещо?

Може би сте си мислили, че един път вечно ще излезете на глава с неприятното "бръмчене ", без значение дали става дума за вас или за колегата ви.



А евентуално, както на доста други, по този начин и на вас ви е мъчно да вземете решението да се подложите на интервенция. Хирургическите интервенции са доста скъпи, нужно е време за възобновяване, а най-после няма гаранция, че хъркането няма да се появи още веднъж .

От друга страна, може би към този момент сте пробвали някое друго помощно средство, за което са ви подсигурили, че ще спре хъркането (нпр. пластири за нос, скоби или специфични апаратчета за уста), само че за свое огромно отчаяние скоро след закупуването му сте разбрали, че сте си хвърлили парите напразно .



Особено неприятни са апаратчета, които са толкоз неуместни, че нарушават съня – не може да заспите от тях, тъй като ви пречат.
Досега сте търпели всичко това, тъй като не сте знаели, че в действителност хъркането може да бъде победено по доста елементарен и сполучлив метод!

А, в случай че дразнещото хъркане може да се победи на мига и то по натурален път?
Знаете ли, че съществува революционно средство, което дейно отслабва хъркането и стартира да работи, незабавно откакто го поставите?! Сега без скъпи интервенции по 100 % натурален и научно потвърден метод можете:

- Ефикасно да намалите и спрете интензивното хъркане още през първата нощ от началото на използването на това научно изобретение..
- Да намалите риска от разнообразни болести, свързани с хъркането като инфаркта и инсулта.
- Да имате спокойни нощи без хъркане и будене.

- Да увеличите работоспособността си и да подобрите общото си положение и въодушевление.
- Да увеличите жизнеността и силата си, тъй като и вие и сътрудникът ви още веднъж ще се будите отпочинали и свежи!

НАСА още веднъж въодушеви света с едно свое изобретение: Учените съчетаха античното познание на акупресурата със актуалните технологии

Това научно революционно изобретение – Snore Terminator , се базира на комбинацията сред най-новите открития в биофизиката и античните над 1000 години открития на китайската медицина. Доказано е, че по тялото са ситуирани точки, които влияят върху всеки орган. С прилепяне на избрани точки по тяло може да отстраним или да облекчим проблемите в даден орган или в част от тялото.



Представете си, че имате разполагаем едно изцяло елементарно, а по едно и също време с това високотехнологично открие срещу хъркането, което с помощта на съчетанието на античната китайска медицина и актуалната технология, развита от НАСА, работи потвърдено.

Защо Snore Terminator магнитен пръстен е толкоз сполучлив без оглед на това каква е повода, довела до хъркането?

Този актуален пръстен за битка с хъркането работи в същия миг, в който го поставите на носа. Това са два доста редки магнита, създадени от НАСА. Магнитите подтикват нервните окончания, намиращи се в носа. В резултат на тази стимулация дихателните пътища се отварят, а това пречи на хъркането.



Snore Terminator работи по следния метод – отваря дихателните пътища по натурален метод и стопира отпущането на езика обратно към гърлото. Така по изцяло безвреден метод той ви разрешава да дишате вярно по време на сън и да се радвате на спокойни нощи без дразнещия звук.

Още на 1-вия ден от началото на използването му води до шокиращи резултати.

Snore Terminator е мъничко и ергономично завършено средство срещу хъркане, което се слага на носа елементарно, директно преди лягане. То ще ви води в света на сънищата. Напълно е безвредно за приложимост и е елементарно за поддръжка. Препоръчва се на всички, които желаят да дишат вярно по време на сън, а освен на тези, които имат проблем с хъркането.



Snore Terminator е естествена помощ при хъркане. Може да го вземете и без рецепта! Тъй като той работи изцяло неинвазивно, може да го ползвате безкрайно всеки ден и всяка нощ, с цел да отворите дихателните пътища, а с това да спрете и дразнещото хъркане.

Резултатите са забележими още след първия ден приложимост – по този начин и вие и вашият сътрудник ще се разсъните отпочинали и свежи. Сега му е времето да осигурите и на себе си и на колегата си здрав сън.

ВЕДНАГА поръчайте Snore Terminator срещу хъркане с цели 50% ОТСТЪПКА .

Вместо за 119,80 лева, което е постоянната цена на продукта, през днешния ден ще получите това революционно решение за САМО 59,90 лева! Побързайте, количествата са лимитирани. КЛИКНЕТЕ ТУК >>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР