Дали вашата зодия е сред тях На прага сме на

...
Дали вашата зодия е сред тях На прага сме на
Коментари Харесай

3 зодии ще се къпят в пари през април

Дали вашата зодия е измежду тях

На прага сме на месец април и с неспокойствие чакаме да разберем какво ни вещаят звездите. Една от най-важните тематики, които ни вълнуват, са парите, несъмнено. Ще имаме ли финансова непоклатимост, спомагателни доходи и благоприятни условия за икономисване, са измежду въпросите, които се въртят в мозъка ни. Е, за три зодии това е много евентуално. Вижте кои са те.

Близнаци

Скъпи Близнаци, април е месец, в който ще се радвате на финансово благоденствие, триумфи в професионален проект и придобивки. Разбира се, всичко това ще пристигна напълно закономерно след дълъг интервал на самоотвержена работа от ваша страна. Вашите старателни старания да докажете на какво сте способни ще се отплатят през идващите седмици.

Фокусът ви ще е напълно върху работата и монетизирането на триумфите ви. И резултатите няма да закъснеят. Интуицията ви също ще работи доста добре и в случай че се вслушвате в нея, ще се радвате на още по-големи достижения в региона на кариерата.

Единственият детайл, с който би трябвало да внимавате през април и да сте нащрек, това са сътрудници, с които от дълго време имате открита или пък не толкоз открита омраза. Взаимно се следите отдавна кой ще направи неверната стъпка и не позволявайте това да сте вие.

Важни дати в професионален проект: 11, 12, 13, 29.

Рак 

За вас, драги Раци, април се обрисува един доста плодороден и сполучлив интервал. Ще се радвате на финансова непоклатимост, спомагателни доходи и ще имате опция да заделите не дребна сума. Или пък да си купите нещо, за което от дълго време мечтаете.

Всичко това обаче ще се случи, единствено в случай че сте съсредоточени в работата, спазвате прецизно начертания проект и не влизате в пререкания с сътрудници. Последното е от огромно значение, тъй като в случай че допуснете разпръскване в професионален аспект, всички тези мисли и фантазии за повече приходи, за повече непоклатимост, ще си останат единствено фантазии.

През идващите седмици ще е основно да запазите самообладание, да сте оптимално постоянни и съсредоточени над задачите си. Не ги изпускайте от взор, стремете се да имате напредък всеки ден, даже и той да е дребен. Това ще ви даде сили и самочувствие, че знаете какво вършиме и заслужавате триумфа. И той няма да закъснее.

Важни дати в професионален проект: 1, 10, 15, 27.

Скорпион

През новия месец, скъпи Скорпиони, ще се радвате на материално благоденствие. Особено сполучливи ще са тези представители на зодията, които мислят изобретателно, новаторско и обичат да опитват в работата си. Именно тези блестящи хрумвания могат да ви донесат огромни триумфи и най-много доходи. 

Вслушвайте се в себе си, не отхвърляйте с лека ръка концепциите, които ви хрумват, а в противен случай. Запишете ги, обмислете ги, в случай че би трябвало, преспете една нощ и на другия ден ги погледнете отново. Убедете се, че това, което минава като мисли в главата ви не е нелепост, а в противен случай, злато. Успеете ли да развиете тези свои новаторски хрумвания, ще се радвате на отлични доходи, скъпи Скорпиони. 

Важни дати в професионален проект: 7, 10, 15, 25.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР