Дали в основата на страховете Ви е травматично чувство на

...
Дали в основата на страховете Ви е травматично чувство на
Коментари Харесай

Щом видите тази СНИМКА ще разберете кои са скритите ви страхове

Дали в основата на страховете Ви е травматично възприятие на беззащитност, което сте претърпели в даден интервал от живота, от детството или може би има връзка с връзките с родителите...Нашето подсъзнание скрива доста страсти, за които може би не сме наясно. В логиката на психиката има т.нар проекционни психотестове, които разкриват най-дълбоките усеща. Един от тях е този с леке ​​от мастило. Ние ви предлагаме различен тест. Погледнете картинката долу и кажете кое е първото нещо, което виждате.



Момиченцето
Това демонстрира, че Вашите потиснати страсти евентуално идват от детството. Може да бъде контузия от детството или даже по време на бременността, раждането или в самото начало на неонаталния стадий. Ако детето е прекарало прекалено много време в болница надалеч от майка си е допустимо неумишлено това да бъде отразено в разнообразни страхове, да вземем за пример боязън от взимане на решения.

Пеперудата
Пеперудата е знак с доста смисли. Според тълкувателите на сънища, светла и шарена пеперуда е знак на добра вяра, ново събитие онлайн, нов благополучен и проспериращ стадий. Тъмна пеперуда с ярки шарки на крилете се свързва с пропусната опция, която не сме знаели или не сме познали, а е можела да ни бъде потребна. Значението на този знак произлиза от духовната страна, която води пеперуди до света на мъртвите. Те водят душата в живота след гибелта. Ако първо сте забелязали пеперудата на изображението, е допустимо да имате потребност да намерите своя път през живота си или в душата на хората, които към този момент ги няма.

Ягодата
Разположена в центъра на изображението и по-голяма, в сравнение с в реалност, ягодата символизира сърце и обич. Според една легенда, Венера не можеше да спре да плаче поради гибелта на Адонис, а от всяка капеща сълза, се създавали ягоди. Ако първо видите ягодата, това може да значи, че се опасявате, че Вашата любовна връзка ще свърши зле или че ще се влюбите в някой, който не е за Вас и не ви подхожда. Хората, които имат такива страхове постоянно имат връзки, които нямат бъдеще. Коренът на този боязън е в комплицираните връзки с единия от родителите в детството, само че и с отношението сред родители и с метода, по който са изразявали любовта си.

Черепът
Череп на фотографията няма, само че това е оптическа заблуда. Някои хора не го виждат, до момента в който някой не им го покаже, само че в случай че сте го видели, без някой да Ви го покаже, това демонстрира, че евентуално живеете в боязън от разочарования от други хора. Може да става дума и за боязън от личната Ви гибел или гибел на обичан човек. Причина за този боязън може да бъде фактът, че в предишното сте се чувствали извънредно безпомощно в някои обстановки, на които не сте могли да повлияете.

Двете дървета
Стъблото е знак на нашите корени, а в този случай дърветата основават мост, който може да демонстрира, че във Вас има спор, който към момента не сте съумели да решите. Страховете или конфликтите, с които се борите и по никакъв начин не намерете решение, ще преминат елементарно, в случай че помолите някого за помощ, някой, който ще гледа от разстояние нещата и без предубеждения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР