Дали Той и Те днес ще подадат оставка, вече не

...
Дали Той и Те днес ще подадат оставка, вече не
Коментари Харесай

Нито един диктатор в историята не е свален с избори! Нашата свобода от нас зависи!

Дали Той и Те през днешния ден ще подадат оставка, към този момент не е толкоз значимо. Те към този момент са мъртви, само че никой не им е споделил. По-важно е да сме дружно. Да покажем превъзходството на гражданската воля и сила. Това ръководство е срам и си отива. Да му покажем вратата. Дори оставка не може Борисов да подаде, тъй като от хотел ”Берлин ” не му позволяват...
Опитите да се всее ерес измежду протестиращите не престават към този момент 55 дни, колкото и самите митинги. Тук-там се появиха пукнатини в единството на площадите, само че това го има в картите. Много по-важно е, че хората не се поддадоха на внушенията, че са купени от Божков, Василев, президента Радев и кой ли още не. Че ги „ яхват “ Христо Иванов, Мая Манолова, Румен Петков, още веднъж президента Радев, Георги Георгиев, Сорос, Кремъл и прочие Хората са на площада, тъй като това ръководство не се трае повече.

Затова би трябвало да признаем направеното от така наречен „ отровно трио “. Всякакви познавачи се изрекоха по адрес на проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и ПР специалиста Арман Бабикян. Какви ли не ги нарекоха, откриха им недостатъци, усъмниха се, че подписват покупко-продажби, обслужват ползи, че са подставени лица и прочие Е да, само че тези хора 55 дни са душата и силата на митингите. Обикалят цялата страна, непрекъснато координират, изслушват всеки, който желае нещо да предложи, оказват помощ на хора в потребност и прочие Не са съвършени и популярност Богу. Важното е, че ги има. Критиците стрелят по тях от засада. Не било цивилизовано да се хвърлят яйца, да се изсипва риба пред Министерски съвет, да се носят ковчези, - размахват пръст. Привържениците на „ цивилизованите митинги “ би трябвало да знаят, че в международната история не е прочут нито един деспот, който е бил свален с избори. Няма!

Ставало е след нецивилизовани конфликти (Великобритания и Франция преди епохи още), барикади, строшени глави и от време на време реки от кръв. Ние ли все сме изключение? И по какъв начин тъкмо можем да бъдем такова изключение, когато властта прелива от нарушители, мафиоти и лицемери? От принуждение и рекет? Моля другарко, Бойко, Делянчо и Иванчо ни бият, взеха ни стотинките и ни изядоха десерта, - това ли е методът? Наистина ли? Не ни забелязвали в Брюксел. Фрау Меркел се правела на разсеяна и още харесвала Бай Бойко… И американците не поглеждали насам. И какво от това? Ако сами не можем да свършим тази работа със свободата и изриването на боклука, отново ли ще чакаме други да ни отърват? Това е срамно. Ако вдигнем задоволително звук – уповавам се пикът да е през днешния ден, 2 септември, - в случай че се надигнем непосредствено против мафиотизираната върхушка, без да се боим от жандармерия с палки, щитове и сълзотворен газ – ще ни виждат, бъдете сигурни. Първи ще ни виждат темерутите в българската политика и власт. И първи ще се изпокрият при парите си, в парцелите си, пробвайки се да избегнат следствията от незаконните си действия.

И очаквате тази крадлива и нагла сбирщина да си тръгне непринудено?

Чехите се изправиха по време на „ Пражката пролет “ през 1968 година против танкове. Преди тях унгарците също потеглиха против въоръжени войскови елементи. В Гърция през ноември 1973 година първо студентите, а след тях и всички останали оповестиха война на военната хунта. Поляците претърпяха съвсем цяло десетилетие във военно състояние през 80-те, като излизаха на многохилядни митинги и стачки. Ние желаеме да минем по лесния метод: малко скандиране, няколко истински плаката и очакване Борисов и останалите от шайката да си тръгнат непринудено, признавайки, че са окрали страната и докарали нацията до разпад.

Шарл де Гол споделя: „ Несъмнено мозъкът оказва помощ по време на война, безспорно инстинктът е доста потребен, само че в последна сметка значимите решения са от категорията на моралните полезности ".

Раковски е къс и явен: Нашата независимост от нас зависи!

Удари часът да водиме война за нея.

Да осъществим дълга си пред предците, родителите и децата ни.

Бог да е с нас!

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР