Дали това не е въпрос на ДНК, фамилия, привилегии и

...
Дали това не е въпрос на ДНК, фамилия, привилегии и
Коментари Харесай

Норт Уест дебютира в света на киното

Дали това не е въпрос на ДНК, фамилия, привилегии и благоприятни условия? Разбира се, че е. Модният бизнес ухажва Норт Уест непрекъснато. Медиите полудяха по намръщените й очи, а външният й тип е обект на стилистични разисквания в най-важните медии в бранша.

 Норт Уест дебютира в света на киното

И тук идва моментът да споделим, че TikTok профилът й, споделен с майка й Ким Кардашиян, се радва на 13,5 милиона почитатели. На лице са всички улики за ослепително бъдеще за Норт. А тя не се свени от светлината на прожекторите.

Норт Уест ще даде гласа си на воин от „ PAW Patrol: The Mighty Movie

Все още няма детайлности за героя, който мис Уест ще дублира във втората глава от приключенията на групата кучета, обичани от най-малките.

 Норт Уест ще даде гласа си на воин от „ PAW Patrol: The Mighty Movie “

Проектът на Paramount Pictures обгръща извънреден актьорски състав, който включва Кристен Бел, Крисчън Конвъри, Маккена Грейс, Джеймс Марсдън, Фин Лий-Еп и тенисистката Серина Уилямс.

 

Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

В Twitter Норт незабавно бе жигосана с етикета „ nepo baby “, определение, с което тя ще би трябвало да се оправя в продължение на години и което не щади всички „ деца на известни персони “.

 

Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

В тази връзка, дано отбележим и един занимателен факт. Ким Кардашиян е определена за „ най-успешното nepo baby в историята “ и явно дребната Норт стартира да следва нейните стъпки.

Какво прави Ким Кардашиян в Харвард?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР