Дали това е нашето първо раждане, или душата ни е

...
Дали това е нашето първо раждане, или душата ни е
Коментари Харесай

Вижте дали сте стара душа! Ако отговаряте на тези две условия, обезателно е така

Дали това е нашето първо раждане, или душата ни е била на нашата планета и различен път, може да се разбере елементарно и бързо. Ако отговаряте на тези две условия, то най-вероятно сте остаряла душа и сте били тук и преди.

Първото изискване е, че все нещо не ви харесва в всекидневието ви. Става въпрос за това, че всички неща, които вършиме с близки и другари са добре, само че вие осъзнавате, че нещо не е наред. Често имате чувството, че нещата могат да се случват по по-добър метод, че хората могат да бъдат по-добри.

Имате възприятието, че сте като диво животно, затворено в клетка и, че играете някаква роля. Често мислите за душата, за преражданията, за астрология и сънища. Всички тези неща приказват за това, че имате остаряла душа, която към този момент е минавала по пътя на живота. Второто изискване е отношението ви към хората и въздействието, което имате върху тях.

Хората постоянно се обръщат към вас за препоръки и помощ, без значение от възрастта си. Случва се по-възрастните от вас да усещат интуитивно, че имате опит и можете да им окажете подпомагане. Вие сте по-спокойни и уравновесени и цените правилата повече от материалните неща. Това свидетелства, че душата ви към този момент е била тук и се е наситила на материалното. Сега към този момент обръщате внимание на по-стойностни неща и сте съсредоточени да помагате на хората.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР