Дали сме на прокуратурата над 500 сигнала, включително за къщи

...
Дали сме на прокуратурата над 500 сигнала, включително за къщи
Коментари Харесай

Порожанов дал на прокуратурата над 500 сигнала

Дали сме на прокуратурата над 500 сигнала, в това число за къщи за посетители. Това разгласи в предаването „ Здравей, България ” по Нова телевизия земеделският министър Румен Порожанов. По думите му няма липса на надзор и всеки сигнал се ревизира.

„ Фонд „ Земеделие ” си е приключил работата. Той е направил всички „ чекове ”, от позиция на условията за риск, разбор и инспекция. Дори са повишени инспекциите по къщите за посетители, “ сподели Румен Порожанов. „ Няма сигнал, който да е подаден. А ние не инцидентно качихме всички къщи за посетители на страницата на фонд „ Земеделие ”, изясни той.

Земеделският министър даде обещание, че в случай че въпреки всичко общественият лист с всички къщи за посетители не е на уеб страницата, до края на деня ще бъде качен.

По думите му към 2018 година 32 къщи за посетители са с искане за цялостно възобновяване на парите, а 62 – с спомагателни констатации за ненапълно осъществяване на бизнес проекта.

„ В момента сме в процедура по събиране на средства за неизползване по предопределение на обекти, финансирани по програмата ”, изясни министърът. По думите му се желаят към 10 милиона.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР