Дали сме изключили печката? Забравили ли сме прозореца отворен? Отговор

...
Дали сме изключили печката? Забравили ли сме прозореца отворен? Отговор
Коментари Харесай

Летяща камера ще проверява дали сме изключили печката

Дали сме изключили печката? Забравили ли сме прозореца отворен? Отговор на тези въпроси, които постоянно не ни дават мира, може даде нова джаджа на "Амазон ", предадоха Българска телеграфна агенция и Асошиейтед прес.

Компанията показа летяща домашна камера, която може да бъде изпратена да ревизира дали печката е изключена или прозорецът е отворен, до момента в който притежателят й се намира отвън дома. От "Амазон " изясняват, че дронът ще излетява автоматизирано, в случай че долови придвижване в къщата, с цел да покаже какво се случва.

Летящата камера е измежду няколкото устройства, показани от компанията в границите на годишно събитие, което поради коронавирусната пандемия беше проведено онлайн, вместо в централата на "Амазон " в Сиатъл.

Устройството, наречено Ring Always Home Cam, би трябвало да получи утвърждение от американската Федерална комисия по връзки, само че от компанията чакат да го пуснат в продажба следващата година на цена от 250 $.

"Амазон " показа и нова визия за гласовия си помощник Echo Dot. Той към този момент ще бъде кълбовиден, вместо с формата на хокейна шайба, която има от 2016 година Детската версия ще бъде с личице на панда или тигър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР