Дали случилото се с Роналдо ще повлияе на Португалия? Не,

...
Дали случилото се с Роналдо ще повлияе на Португалия? Не,
Коментари Харесай

Фернандо Сантош: Никой не говори за Роналдо, това не е тема

„ Дали случилото се с Роналдо ще повлияе на Португалия? Не, не мисля по този начин, това е тематика, за която даже не се приказва, нито един коментар не е изработен на подготовка, при пътешестване, в хотела... Това не е тематика даже за самия него “, разяснява селекционерът на Португалия Фернандо Сантош преди първия мач на „ мореплавателите “ на Мондиал 2022 против Гана през днешния ден.

„ Важното е, че всички играчи са във фантастично положение на духа. Ние имаме фантазията, имаме упоритостта и имаме способността да се борим за международната купа. Това е, което ще създадем, ние не сме самонадеяни, просто сме уверени в качеството на нашия екип и нашата работа ”, добави опитният експерт.

„ Да спечелиш международно е доста мъчно за всеки тим. Единствената дума, която се написа в лекционната зала, е „ ние “. Това е от значително значение, без значение по какъв начин протичат игрите по-късно. Тя е отправната точка, без нея нищо не съществува. През 2018 година преди международното имаше случай. (б.а. - офанзива против футболистите на Спортинг Лисабон от феновете). Така 6-7 играчи дойдоха на подготвителния лагер без клуб и без ясно бъдеще.

Средата беше доста добра, тъкмо като през днешния ден, само че беше доста мъчно толкоз доста играчи да вземат решение бъдещето си “, сподели още Сантош. „ Поставих си цел, която е доста сложна, само че това е да доставя огромна наслада на жителите на Португалия, с доста качество, работа и пристрастеност във всеки мач. Португалците може да са разграничени по време на сезона, само че когато стартираме с мачовете, площадите ще бъдат цялостни, всички ще се вкопчат в тв приемниците и желаеме да им донесем огромна наслада “, счита той.

„ Гана е супер добре проведен тим, доста бърз в преходите и контраатаките, с доста качествени играчи, познаваме съперника добре и го почитаме, само че би трябвало да мислим за себе си, да подобрим уменията си и да стигнем до успеха. Трябва и да сме доста деликатни към всичко и да не мислим, че е просто опит да реализираме задачата. Лягам си доста спокоен, тъй като всички са подготвени и ми дават гаранции, че ще изиграят страховит мач и ще завоюват “, приключи Сантош.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР