Дали ще се опитат сега с мимикрия, като гущери с

...
Дали ще се опитат сега с мимикрия, като гущери с
Коментари Харесай

Бойко Борисов Е Безпощаден След Победата В София!

Дали ще се опитат в този момент с мимикрия, като гущери с опашките и хамелеони да водят пазарлъци с други партии, не ме интересува. Това съобщи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция в централата на партията след оповестяването на първите резултати от локалните избори през днешния ден.

По думите му, акцията е била мъдра и зряла.

" Справихме се добре. След измененията, които направихме в ГЕРБ, резултатите са повече от положителни. Факт е, че на всички места съвсем двойно, някъде и повече, побеждаваме главния ни политически конкурент - Българска социалистическа партия за кой ли път не ги броя. Имаме да строим освен продължението на Южната дъга, имаме да строим " Хемус ", Мездра, пътя до Белград, Търново - Русе. Така че от на следващия ден оставям на щабовете, където има балотажи, да си работят до края ", добави Борисов.

Той разяснява още, че Българска социалистическа партия са доста забавна партия, тъй като желаят дотации, а нямат претендент. " Дори Чърчил е споделил няма нищо по-добро от политическите партии ". Пожелавам на тези политически партии, изключително съперниците, да си издигат претенденти ", уточни Борисов.

Запитан дали е сигурна успеха на Йорданка Фандъкова на балотажа, той сподели, че единственото несъмнено е " Орландовци ", останалото е в ръцете на Бога. " Всички рано или късно отиваме там. Благодаря на Бога и за успеха през днешния ден ", сподели още министър председателят.

Той обаче прикани останалите взели участие в изборите десни партии да поддържат Фандъкова за балотажа в столицата.

" Десните хора по принцип са демократи - мислещи, знаещи, можещи и разсъждаващи. Ако те смятат, че тези кукувици са смяна, да я поддържат и да им е честито. Аз съм демократ по душа и имам вяра на инстинкта на хората ", сподели още Борисов.

Според него, до момента в който ГЕРБ е първа политическа мощ в страната, няма оттегляне.

" Вижте какъв брой повече партии има в този момент. Много партии, доста хора. И се разслояват гласовете ", съобщи Борисов и добави, че по никакъв метод неналичието на Цветан Цветанов не се е усетила.

" И без него, и без мене, и без петел ще съмне ", безапелационен бе той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР